27
kol
2024
Vijesti

Makarska, 11.-14. rujna

Od danas u prodaji dnevne ulaznice za MASU festival

MASU festival 2024.

MASU festival 2024.

share

Udruga studenata Makarske rivijere najavljuje prodaju dnevnih ulaznica za drugi po redu MASU festival kulture mladih, koji će se ove godine održati od 11. do 14. rujna na spomeniku revolucije u Makarskoj.

Ovaj jedinstveni festival, koji je nastao inicijativom studenata, ima za cilj potaknuti i očuvati kulturu mladih, a ove godine donosi još bogatiji i raznovrsniji program.

Glazbeni spektakl i vizualni efekti

Posjetitelji će imati priliku uživati u nastupima nekih od najpopularnijih izvođača regionalne glazbene scene, uključujući Miach, z++, Žuvi, Kuzmu i Shaka Zulu, Bepa Bagulina, Rezerve, Bluvinil i Nisko zimsko sunce. Uz glazbeni program, posjetitelje očekuju i impresivni vizualni efekti, koje su osmislili studenti s Fakulteta elektrotehnike i računarstva (FER) koristeći tehniku generativne grafike. Organizatori su se pobrinuli da svaki posjetitelj pronađe nešto za sebe, stvarajući nezaboravan audio-vizualni doživljaj.

Više od glazbe: mentalno zdravlje, mural i DJ nastupi

MASU festival nije samo glazbeni događaj. Ove godine, osim bogatog glazbenog programa, posjetitelje očekuju i predavanja o mentalnom zdravlju, bojanje murala te nastupi čak četiri mlada DJ-a. Organizatori ističu kako je cilj skrenuti pažnju na važnost mentalnog zdravlja te ukloniti tabu s ove teme. Predavanja će biti raznolika, a organizatori pozivaju sve zainteresirane da se pridruže i sudjeluju u ovim važnim diskusijama.

Ulaznice

Prošlogodišnji uspjeh festivala, koji je privukao preko tisuću posjetitelja po večeri, dokaz je velike zainteresiranosti za ovaj događaj. Cijena festivalske ulaznice iznosi 17 eura, dok će dnevne ulaznice po cijeni od 10 eura biti dostupne od danas. Ulaznice se mogu nabaviti na stranici core eventa, a za sve koji prate Instagram stranicu festivala, organizatori često priređuju giveaway-e.

Pripremite se za četiri dana ispunjena glazbom, umjetnošću i edukacijom te ne propustite priliku da postanete dio ovog jedinstvenog kulturnog događaja u Makarskoj.

Moglo bi Vas zanimati