21
lip
2023
Vijesti

SLAVONSKI BROD

16. Memorijal Ostat ću mlad - sjećanje na Krešu Blaževića, autora i frontmena grupe The Animatori

Krešo Blažević - 16. Memorijal Ostat ću mlad

unnamed (1)

share

Prošlo je 16 godina od kada nas je prerano napustio Krešimir Blažević, veliki autor i frontmen grupe The Animatori. Svake godine, njegovi prijatelji i kolege organiziraju Memorijal “Ostat ću mlad” kojim žele da njegova glazba živi vječno.

Ovogodišnji 16. Memorijal održat će se 23. i 24. lipnja, kao i svake godine, u Slavonskom Brodu. Ususret događaju, od petka 23. lipnja u prodaji će biti luksuzno reizdanje prvog albuma The Animatora “Anđeli nas zovu da im skinemo krila”.

Hitovima poput “Ljeto nam se vratilo”, “Male curice”, “Anđeli nas zovu da im skinemo krila”  i “Ostat ću mlad” osvajali su sve radijske postaje bivše Jugoslavije, a i danas su neizostavne na brojnim playlistama.

Na ovogodišnjem Memorijalu poznate hitove će svirati Reanimatori koje je okupio basist originalne postave The Animatora Andro Purtić; zatim Davorin BogovićHana Blažević – Krešina kćerBranko Bogunović Pif i mnogi drugi.

Na rasporedu su i mnoge radionice, izložbe, čitanja poezije, debata učenika i još pregršt zanimljivog sadržaja kojima će se ovjekovječiti istinska ikona novog vala.

Od ovog petka u prodaji luksuzno reizdanje “Anđeli nas zovu da im skinemo krila”. 

Moglo bi Vas zanimati