01
velj
2024
Vijesti

Premijera novih pjesama u Tvornici kulture

Podočnjaci se vraćaju u Zagreb

Podočnjaci - Drito iz Osijeka 2023 - cc Studio kadar

Podočnjaci - Drito iz Osijeka 2023 - cc Studio kadar

share

Premijera novih pjesama: Koncertna atrakcija Podočnjaci vraća se na pozornicu zagrebačke Tvornice kulture

Miljenici alternativne scene, kutinska atrakcija Podočnjaci, vraćaju se u Tvornicu kulture. U petak, 9. veljače, ponovno će stati na pozornicu ovog kultnog zagrebačkog koncertnog prostora, odakle su prije dvije godine i započeli svoju uzlaznu putanju na domaćoj glazbenoj sceni.

Naši dragi fanovi ni ovoga puta neće ostati ravnodušni. Priredit ćemo ne koncert već party, na kojem ćemo svi zajedno proslaviti uspješnu prošlu godinu i napraviti uvertiru u novo poglavlje zvano ‘Podocnjaci spremaju novi album’”, poručuju beachboy19, Sinista Ruky i Nix K.

Kao bend, Podočnjaci djeluju tri godine i do sada su postali jedno od interesantnijih glazbenih imena nove generacije. Uz već rasprodanu zagrebačku Tvornicu kulture, iza sebe imaju i nominaciju za nagradu Rock&Off, a pažnju šire publike zaplijenili su singlovima “Šiške” i “Papuče“, s hvaljenog debitantskog albuma “Ispod očiju”.

Njihov zvuk unikatan je spoj hip-hop i pop žanrova te elektronike, što redovito predstavljaju u svojim autorskim pjesmama, kao i na energičnim koncertima i festivalskim nastupima. Uz niz samostalnih nastupa diljem regije, svoju koncertnu energiju predstavili su i na pozornicama Sea Star Festivala, Drita iz Osijeka, EXIT Festivala i Ferragosto Jama.

U protekloj godini objavili su tri nova autorska singla, kao uvertiru u novi studijski album, čiju objavu publika može očekivati u narednim mjesecima. Dio novog materijala premijerno će predstaviti upravo i na koncertu u Tvornici kulture, gdje će im se pridružiti i glazbeni gosti. “Nećemo previše otkrivati, ali tko god željno iščekuje novi materijal od Podočnjaka, savjetujemo mu da bude prisutan u Tvornici. Gosti su klasična pojava na našim koncertima, tako da će ih biti i ovoga puta” otkrivaju.

Ulaznice za koncert Podočnjaka u Tvornici kulture, u petak 9. veljače, dostupne su u pretprodaji po cijeni od 8 eura, putem online platforme Core Event i na prodajnim mjestima u Zagrebu: Drito Bar, Rockmark i Dirty Old Shop. Na dan koncerta, cijena ulaznice će biti 10 eura. Organizator je yem, koji poručuje: “Nix K stisni play, na repeat u Tvornici”. 

 

Moglo bi Vas zanimati