01
velj
2024
Vijesti

Prostori Varteksa u Varaždinu

KVART seli na novu lokaciju

Kvart 2024.

Kvart 2024.

share

Dvorište u Preradovićevoj 4 postalo je jednostavno pretijesno za sve posjetitelje i aktivnosti koje nosi KVART festival. Znali smo da će do tog trenutka doći kad-tad. I upravo je 2024. postala godina kad smo odlučili preseliti KVART na novu lokaciju. A nova lokacija je, osim očitih razloga – prostranosti i dostupnosti, trebala imati dobru vibru i “ono nešto”. Dugo smo razmišljali i tražili pravo mjesto za naš KVART i pronašli je u Varteksu! Kako smo dobili novu festivalsku lokaciju i gdje će točno festival biti smješten, čitaj u članku na našoj web stranici.

Na KVART dolazi Grše! Jedan od vodećih izvođača nove domaće hip-hop generacije prvi koncert u Varaždinu zabilježit će na šestom izdanju KVART festivala od 6. do 8. lipnja koji će biti održan u kompleksu Varteks. Čeka te veliki show, zato na vrijeme osiguraj upad. Fizičke ulaznice u Tisak Media trgovinama, a online na www.core-event.co.

Grše / Kvart 2024.

Priču o Pečetri kao epicentru okrupnjivanja zajednice na sjeveru Hrvatske, oživljavanja glazbene scene te o samim počecima funkcioniranja platforme koja je oživjela grad Varaždin (njihove riječi, ne naše) prepričao je programski direktor u P4 Nino Preložnjak za portal Glazba.hr. Cijeli članak dostupan je na linku.

Moglo bi Vas zanimati