28
svi
2022
Vijesti

Psihomodo pop na Multipaku u Pakracu

Multipak

Multipak

share

Ove godine od 31. svibnja do 4. lipnja održava se jubilarna deseta multimedijska manifestacija Multipak u Pakracu. Sinergija zvuka, slike i riječi s naglaskom na njihovoj izvrsnosti održava se kao zajednički projekt Muzeja grada Pakraca, Gradske knjižnice Pakrac i Robertoshopa. 

Od milja zvan Hi-Fi kirvaj,  Multipak, događaj opuštenog takta, ali uvijek izvrsno organiziran već godinama privlači posjetitelje iz cijele Hrvatske i okolnih zemalja zbog dobro poznate pakračke ljubaznosti, ali i zbog središnje manifestacije u obliku velike HI-FI izložbe. Ona ovaj put ugošćuje više od 40 izlagača u najatraktivnijim gradsko povijesnim prostorima. Zaštićena kulturno – povijesna cjelina dvorišta Janković, Muzej grada Pakraca, Osnovna glazbena škola Pakrac, Gradska vijećnica, Turistička zajednica grada Pakraca i  prostor Robertoshopa svoju će svakodnevicu zamijeniti udomljavanjem raznovrsnih popratnih događanja poput predavanja, radionica, projekcija nagrađivanih dokumentarnih filmova, koncerata, predstavljanjima knjiga i književnika.

Program predviđa za svakog po nešto – od najmlađih do najstarijih posjetitelja, a kruna ovogodišnjeg Multipaka biti će koncert legendarnog Psihomodo popa 4.lipnja 2022. u 21 sat u dvorištu kurije Janković. Ulaz i posjet cijelom događaju je besplatan, a usput budi rečeno, za sve sudionike kuha se grah, kušaju se proizvodi od tartufa dok će lokalni pivari predstaviti svoja craft piva inspirirana bogatom poviješću ovog prekrasnog kraja. Sve u svemu preporučujemo posjet ovom kulturno delikatesnom događaju vrijednom ne samo za promociju Pakraca, već cijele Slavonije pa i šire.

Detaljan program provjerite ovdje: 

Multipak

Multipak – program

 

Moglo bi Vas zanimati