31
svi
2024
Vijesti

SARAH & THE ROMANS I CROOKS & STRAIGHTS

Riječki country bendovi na inozemnom tržištu

Sarah & The Romans

Sarah & The Romans izaziva sve više pozornosti na međunarodnom tržištu

share

Riječki country/bluegrass bend Sarah & The Romans svoj novi singl u suradnji s pjevačicom grupe Ugly Kid Joe prodaje na Amazonu, a pjesme country grupe Crooks & Straights nalaze se na kompilacijama u Litvi, Velikoj Britaniji i Americi

Riječka country/bluegrass grupa Sarah & The Romans snimila je skladbu “Joe’s Comeback” je snimljena u suradnji sa popularnom švedskom pjevačicom Annikom Ljungberg, pjevačicom grupe Rednex kao nastavak popularnog country-pop hita devedesetih “Cotton Eye Joe”. Video za ovu pjesmu članovi benda i Annika snimili su u country stilu u baubojskom selu Roswell. Glazbu su napisali Goran Troha i Annika Ljungberg a tekst Bojana Mrvoš i Annika Ljungberg. Za potrebe singla, bend je skratio ime u The Romans, a njihova skladba našla se u prodaji na njemačkom i britanskom Amazonu. Skladba je snimljena za njemačku diskografsku kuću 7Us Music i najava je njihovoga novog albuma Dandelion. Također, na labelima Music & Melody i Country Roads iz Velike Britanije, na kompilaciji The World Of New Country Rock  nalazi se njihova pjesma “Sometimes”

Country

Kompilacija New Country Rock

Crooks & Straights, bend u kome pjeva Nikolina Tomljanović, izaziva sve više pozornosti u country krugovima. Na kompilaciji Don’t Fall Asleep At The Wheel latvijske diskografske kuće Country Bauska nalazi se njihova skladba  “Red Robin”, a na sampleru američkog Comstock Recordsa nalazi se skladba “Singing The Blues”. Također, uskoro će se jedna njihova skladba pojaviti na kompilacijskom LP-ju diskografske kuće iz Arizone.

Nikolina Tomljanović

Moglo bi Vas zanimati