09
svi
2024
Vijesti

16. kolovoza 2024.

Silente dolazi na pulski Kaštel

Silente

Silente

share

Dubrovački Silente dolazi na pulski Kaštel ovog ljeta i to u petak, 16. kolovoza 2024.

Nastup na otvorenom u špici sezone u Puli pridružuje se dugom popisu nadolazećih i ljetnih koncerata. Silente će na Kaštel donijeti najveće hitove iz desetljeća duge karijere, uključujući i veoma uspješni novi singl “Sve da ima neki način”.

Silente s aktualnim singlom i dalje čvrsto drži poziciju među najemitiranijim pjesmama u nacionalnom radijskom programu. Pjesma “Sve da ima neki način” je i dalje među top 3 singla nacionalne liste HR Top 40 i to nakon više od mjesec dana od objave. Nakon što je odmah po izlasku sletio na trending listu YouTubea, spot trenutno broji više od 330 tisuća pregleda, a nova pjesma je zasjela vrhove mnogih radijskih ljestvica diljem države.

Nakon prošlogodišnje “Sve sto treba znat o ženi”, “Sve da ima neki način” je drugi singl s nadolazećeg albuma koji je planiran za jesen. U trenutku kada se  Silente sprema za najveći koncert karijere na zagrebačkom stadionu Šalata 29. lipnja, pulski nastup još je jedan podsjetnik za nadolazeću koncertnu sezonu. 

Silente je 11. svibnja u Rijeci, a 22. i 23. lipnja u Svetoj Nedjelji i Čakovcu, te 29. lipnja u Zagrebu. U srpnju će doći u Kastav 12., Vinjerac 26. i na Šoltu 27. srpnja, dok za kolovoz trenutno u rasporedu ima Split 4., Pulu 16., Šibenik 17. i Ivanec 31. kolovoza. Bend već neumorno radi i na jesenskim planovima. Koncert u Trzinu je 14. rujna, dok su 10. i 11. listopada u Novom Sadu i Beogradu.

Nakon Silentea se na pozornicu pulskog Kaštela dan kasnije, 17. kolovoza, penju Brkovi.

Ulaznice za pulski koncert Silentea u prodaju idu u petak 10 svibnja preko sustava Eventim.hr i njihovim prodajnim mjestima po cijeni od 16 eura. Ta cijena će vrijediti do 30. lipnja, a dan nakon se penje na 19 eura, dok će na dan koncerta trebati izdvojiti 22 eura.

 

Moglo bi Vas zanimati