02
lip
2023
Vijesti

Posljednja turneja?

50 Cent se vraća u Zagreb - najavljen veliki koncert

50 Cent, Zagreb

share

Curtis James Jackson III, poznatiji kao 50 Cent održat će koncert 17. listopada 2023. u Areni Zagreb, u sklopu velike svjetske turneje The Final Lap Tour

Nagrađivani reper, televizijski producent i glumac ovom turnejom proslavit će 20 godina od izlaska svog albuma prvijenca Get Rich or Die Tryin’ jednog od najznačajnijih i najprodavanijih hip hop albuma u povijesti.

Turneja kreće u srpnju u Salt Lake Cityju, 50 Cent će do početka iduće godine posjetiti Ameriku, Veliku Britaniju, Europu i Australiju i održati preko osamdeset koncerata. Koncert u Zagrebu je jedini njegov posjet regiji na ovoj turneji. Na cijeloj turneji Fiftyja prati njegov veliki prijatelj i još jedan hip hop velikan – Busta Rhymes.

Zbog velikog interesa publike, i rasprodanih koncerata u samo par tjedana, u Velikoj Britaniji i Europi dodani su novi datumi, a nedavna 50 Centova izjava kako bi mu ovo mogla biti i posljednja turneja,  izazvala je još veću potražnju za ulaznicama.

Pretprodaja ulaznica kreće u ponedjeljak 5. lipnja, kada će mogućnost kupnje imati pretplatnici Eventim.hr newslettera, generalna prodaja ulaznica kreće u utorak 6. lipnja putem Eventim.hr sustava i na fizičkim prodajnim mjestima Eventima.

Moglo bi Vas zanimati