07
pro
2021
Vijesti

Andre Rieu ponovno u Areni Zagreb!

Andre Rieu

Andre Rieu

share

André Rieu, nizozemski “Kralj valcera”, koji je klasičnu glazbu učinio dostupnom svima, sa svojim Johann Strauss orkestrom ponovno će nastupiti u Zagrebu, 25. studenog 2022., u sklopu svjetske turneje. Početkom prosinca Rieu i njegov Johann Strauss Orchestra proslavili su povratak na pozornicu sa četiri rasprodana koncerta u Lisabonu na kojima je bilo prisutno 48 000 posjetitelja. Publiku na koncertu u Zagrebu očekuje potpuno novi program, melodije iz svijeta filma, mjuzikla, opere i operete, ali i tradicionalna glazba.

“Dragi moji prijatelji u Hrvatskoj, jako sam sretan što mogu najaviti novi koncert u Zagrebu, 25. studenog 2022. Moj orkestar i ja jedva čekamo da se sljedeće godine vratimo u vašu lijepu zemlju kako bismo s vama slavili nezaboravne večeri radosti, romantike, ljubavi i naravno fantastične glazbe. Napokon ćemo opet biti sretni zajedno! Nadamo se da se vidimo u studenom u Areni Zagreb. Ostanite zdravi i puno ljubavi iz Maastrichta!” – izjavio je Rieu.

André Rieu čvrsto vjeruje kako je klasična glazba stvorena da u njoj svi uživaju. Njegov novi album “Happy Together” (CD/DVD) je upravo izašao.

Ulaznice su dostupne od petka, 10. prosinca 2021. u 11:00 sati u sustavu Eventim.

Moglo bi Vas zanimati