05
ruj
2023
Vijesti

Nakon pet godina ponovno pred zagrebačkom publikom

Boris Novković najavio koncert u Lisinskom

Boris Novković

Boris Novković /Andrej Denisov

share

S one strane ljubavi naziv je koncerta Borisa Novkovića, najavljenog za 6. studenoga u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, s početkom u 20 sati.

Nakon pet godina, Boris se vraća u ovaj prekrasni ambijent, čiju će izvanrednu akustičnost, po prvi puta, dodatno naglasiti unplugged varijantom koncerta.

I inače poznat kao veliki ljubitelj unplugged koncerata, Boris je tijekom jedne od prethodnih turneja objasnio i zašto: „Pjesme su ”ogoljene” od elektrike, svih produkcijskih zahvata i zvuče izvorno i originalno, upravo onako kako su zvučale kada su nastale, odnosno napisane. To podrazumijeva neposrednu i sjajnu atmosferu te pjevanje skupa s publikom od početka pa do kraja koncerta.”

A upravo takva atmosfera očekuje i zagrebačku publiku. “U dobru i zlu”, “Tamara”, “Dok svira radio”, “Sve gubi sjaj bez ljubavi”, “Što je s princezom moje vrele mladosti”, “Vukovi umiru sami”, “Prodala me ti”, “Ne vjerujem tvojim usnama”, “Ko sam bez tebe”, samo su neki od bezvremenskih hitova Novkovića, jednog od najpopularnijih pop kantautora, čija je glazbena karijera započela još 1986. godine albumom Kuda idu izgubljene djevojke (Tamara). Od tada, karijeru su mu obilježile mnogobrojne nagrade i priznanja te je postao jedan od najizvođenijih hrvatskih autora i izvođača.

Ulaznice za koncert koji će donijeti retrospektivu pjesama unazad zadnjih 35 godina, na koji je publika u Lisinskom čekala čak 5 godina, dostupne su putem sustava Entrio, a oni najbrži do 14. rujna mogu nabaviti Early bird ulaznice, po povoljnijim cijenama.

Moglo bi Vas zanimati