21
stu
2023
Vijesti

Punk folk wellness spa spektakl

Brkovi najavili koncert na stadionu Šalata

Brkovi

Brkovi /promo

share

Zagrebačka punk folk wellness atrakcija, nezaustavljiva live mašina Brkovi, kroz cijelu 2024. obiležavati će velikih 20 godina benda nizom koncerata diljem regije i šire.

Prvi koji se objavljuje je onaj na domaćem terenu. Grupa Brkovi u subotu 7. rujna 2024. godine nastupit će na stadionu Šalata.

Teško je bilo prije dva desetljeća zamisliti u što će se s godinama pretvoriti glazbeni put, tada u dubokom undergroundu ukorijenjenog punk folk benda. Brkovi nisu bili prva grupa koja je spojila naizgled nespojivo, ali način na koji su oni to radili, direktno i bez kočnica mogla je rezultirati ili slijetanjem s ceste ili jurišem do stadionskog koncerta.

Godinama je band neprestano svirao, snimao i objavljivao (besplatan download s njihovog sitea će zauvijek biti diskografski princip), rastao kako u broju publike tako i broju godišnjih nastupa, da bi posljednjih 7-8 godina postali nezamjenjiv headliner najvećih regionalnih festivala, kao i klupska atrakcija sa sve više nastupa van regije.

Danas Brkovi imaju naslaganu i opasnu set listu velikih hitova kao što su “Bolje da sam s frendovima pio rujno vino”, “Opasno se drogiram”, “Mala”, “Kurvo prokleta”, “Balkan Star”, “Pizda materina”, “Hoću da mi dijete sluša narodnjake”, “Hormon sreće”, “Samo pijan mogu”, “Srećo laku noć”, “Nisam ja za tebe”, “Tolerancija”, “A ja ću da pijem“, “Više ni pankeri ne slušaju punk“ i mnogi drugi, koji su samo na dvije platforme – YouTube i Spotify – prešli 100 milijuna slušanja. Velik dio njih nedavno je pronašao svoj put i do pjesmarice Brkovi – najveći hitovi s tekstovima i akordima 30 pjesama po izboru Shamse69.

Dvadeset godina nepredvidivog i divljeg glazbenog puta Shamso69, Tomac, Šarac, Talentino i Torbica obilježit će velikim maratonskim audio vizualnim spektaklom na stadionu Šalata u srcu Zagreba, u subotu 7. rujna 2024.

Ulaznice

Ulaznice po early bird cijeni od 17 eur u prodaju kreću u četvrtak 23. studenog u 10:00. Ta cijena aktualna će biti do 31. prosinca, nakon čega se diže na 20 eur. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop, Rockmark, te sva prodajna mjesta Eventima kao i www.eventim.hr.

Moglo bi Vas zanimati