21
tra
2023
Vijesti

Veliki interes

Buč Kesidi na Šalati - posljednje ulaznice u prodaji

Buč Kesidi

Buč Kesidi /Sofija Modošanov i Ivana Tešić

share

Pančevački indie rock duo Buč Kesidi uskoro će rasprodati koncert na zagrebačkom stadionu Šalata.

Za 27. svibnja u prodaji je ostalo posljednjih 300 ulaznica.

Ogroman interes za najveće gostovanje benda u Zagrebu i njihov prvi stadionski koncert kod nas vlada od same objave kada je već prvog dana prodaje otišlo pola kapaciteta. Time se samo potvrdila privrženost koju ovdašnji fanovi imaju prema bendu još od prvih nastupa, a pogotovo od pet rasprodanih dana u ALU u rujnu 2021. Po svemu sudeći njihov dolazak na Šalatu bit će pred prepunim auditorijem, pri čemu će postati daleko najmlađi bend i prvi regionalni izvođač nove generacije koji je rasprodao ovaj omiljeni zagrebački koncertni prostor.

Na Šalati će fanovi imati priliku uživo čuti pjesme s novog albuma čija dva singla, “Skupi snagu” i “Curimo po asfaltu”, su već vani, kao i sve dosadašnje hitove, a pogotovo pjesme s prekretničkog albuma Euforija.

Buč Kesidi su od kraja ožujka do sredine travnja odsvirali 11 regionalnih nastupa, a pred njima su veliki koncerti u Sarajevu, Novom Sadu, Beogradu te, naravno, na zagrebačkoj Šalati.

Posljednjih 300 ulaznica za Šalatu po cijeni od 16 eura mogu se kupiti na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava, online na Eventim.hr kao i u Dirty Old Shopu i Rockmarku.

Moglo bi Vas zanimati