10
sij
2022
Vijesti

Bullet For My Valentine i Blood Red Shoes odgodili koncerte u Zagrebu

share

Metal veterani Bullet For My Valentine i alter rock duo Blood Red Shoes uslijed trenutne situacije odgodit će europsku turneju, a time i nastup u Tvornici kulture planiran za utorak, 15. veljače 2022, odnosno subotu, 12. veljače 2022. godine. Novi datumi zagrebačkih koncerata bit će objavljeni uskoro.

„Jako smo razočarani što moramo objaviti da se naša europska turneja, koja je trebala krenuti krajem mjeseca, odgađa. Zbog Covid restrikcija i situacija u mnogim zemljama, nažalost ne možemo doći svirati za vas. Radimo na potvrdi novih datuma za vremena kada bi se restrikcije trebale smanjiti. Želimo vam pružiti najbolji mogući nastup i jedva čekamo da se vratimo. Veselimo se vidjeti vas uskoro.”, stoji u službenom priopćenju grupe Bullet For My Valentine.

„Donijeli smo tešku odluku da otkažemo našu nadolazeću turneju u Velikoj Britaniji, Europi i Rusiji povodom objave novog albuma, zbog očitih razloga. Iskreno, ne možemo to nazvati odlukom, jer nemamo kontrolu nad ovime što se događa. Radimo na tome da objavimo nove datume turneje, a obavijestit ćemo vas čim budemo imali više informacija. Jako smo se veselili turneji i žao nam je svih koji su planirali biti s nama. Naš novi album Ghosts On Tape bit će objavljen u petak. Ako možete kupite ga, vrtite ga glasno i uskočite u njega. Način na koji želimo album učiniti stvarnim je da ga istovremeno podijelimo sa svima vama, jer nam je brutalno što se ne možemo povezati uživo i glasno na koncertu”, poručuju Laura i Steven, dvojac koji čini Blood Red Shoes.

Sve do sada kupljene ulaznice vrijedit će i za novi datum kada bude poznat. Svi kojima situacija ne odgovara, povrat novca za zagrebački koncert mogu ostvariti na prodajnom mjestu gdje su ulaznice kupljene već od danas.

Moglo bi Vas zanimati