25
ruj
2023
Vijesti

povodom 25 godina kluba

Detour se nakon osam godina vraća u Sax!

Detour / Luka Nižetić

Detour / Luka Nižetić

share

Detourovci se nakon osam godina vraćaju u Sax!

Povodom jubilarne 25. sezone zagrebačkog kultnog kluba u subotu, 04.11., održat će koncertni nastup što je ovogodišnje drugo po redu druženje sa zagrebačkom publikom gdje su na proljeće pred prepunim klubom Boogaloo promoviral svoj, od publike i struke, hvaljeni šesti studijski album Master Blaster.

„Imali smo vrlo radno i dinamično ljetno razdoblje gdje smo održali preko 20 koncerata kako u Hrvatskoj tako i u regiji. Ovih dana očekuje nas objavljivanje aktualnog albuma I na vinylu, kao i predstavljanje novog singla ‘Imaš sebe’ čija je premijera spota planirana  tijekom listopad. Uz Sax nas vežu lijepe uspomene gdje smo prije osam godina dva dana za redom, pred rasprodanim klubom, održali svoj prvi akustični koncert. Kako se radi o intimnom prostoru  kakve i najviše preferiramo ovom prilikom ćemo bez gostiju, onako bendovski ponoviti gradivo recentnijih singlova , a i podsjetiti publiku na cijeli niz klasika iz našeg dosadašnjeg glazbenog opusa“, najavljuje frontman i autor Nenad Borgudan.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 17 eura mogu se kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 34) i preko njihovog weba, kao i tijekom radnog vremena kluba u Palmotićevoj 22/2.

Moglo bi Vas zanimati