08
svi
2023
Vijesti

Slavljenički koncert

Dina Jashari i Drugari nastupaju prije Elementala na Šalati

Dina Jashari

Dina Jashari

share

Dina Jashari se pridružuje grupi Elemental kao predizvođačica na velikom obljetničkom koncertu u subotu 3. lipnja na zagrebačkom stadionu Šalata.

Mlada, talentirana i magična, Makedonka Dina Jashari u osnovu svojih pjesama stavlja srce i vještinu, bilo da stvara pop, rock, soul ili jazz. Divnim harmonijama, emotivnim tekstovima i pametnim aranžmanima privukla je pozornost mnogih na festivalima i glazbenim konferencijama širom Balkana, a s pjesmom “Doma“ ove je godine pobijedila u izboru regionalnog žirija Zadružbine Milana Mladenovića.

Iako još uvijek neka objavljen album prvijenac, Dina je dosad objavila četiri singla, “Posledna minuta”, “Zborovi”, “Boi” i “Kopnezhi” kao i EP Doma. U Zagrebu će prvi put nastupiti u bendovskoj formaciji sa svojim Drugarima.

Ovo je godina u kojoj Elemental obilježava srebrnu brojku i dolazi na gradski stadion Šalata u subotu 3. lipnja, a nastup je prilika za potvrditi zašto je bend jedan od najomiljenijih koncertnih izvođača. Elemental je nedavno objavio čak dvije nove pjesme, a singlovima “Hajde ljubav dođi” i “Usta na usta” najavljuje rad na novom studijskom materijalu. Nakon što su tolike godine proveli jedni uz druge radeći i stvarajući glazbu, pojava želje za istraživanjem novih glazbenih dosega bila je sasvim prirodna. Na slavljeničkom koncertu osim novih pjesama i onih najtraženijih od publike, Elemental će odsvirati i svoj izbor pjesama koje su obilježile prvih 25 godina benda.

Ulaznice za Šalatu su u prodaji po cijeni od 16 eura do 20. svibnja. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop, Rockmark, te sva prodajna mjesta Eventima kao i www.eventim.hr.

Moglo bi Vas zanimati