29
lip
2023
Vijesti

Čovjek s nekoliko projekata

Diplo dolazi u dubrovački Revelin

Diplo / Maria José Govea

Diplo / Maria José Govea

share

Producent Thomas Wesley Pentz, globalno poznat pod imenom Diplo, ovog će vikenda prvi put nastupiti u dubrovačkom klubu Revelin, koji je nedavno proglašen 20. najboljim klubom na svijetu na prestižnoj Top 100 ljestvici DJ Maga. Događaj će se održati 1. srpnja ove godine s početkom u 22:30 sati. Ulaznice su dostupne na web stranici Revelina, a slavnom će producentu podršku na bini pružiti tri domaća DJ-a: DANCElectric, Alex G i BoZZo.

Diplo / Maria José Govea

Diplo / Maria José Govea

Diplo je jedan od najtraženijih producenata na svijetu, poznat po svojim suradnjama sa zvijezdama poput Beyoncé, Justina Biebera, Lil Waynea, Britney Spears, Chrisa Browna, Ariane Grande, Madonne i brojnih drugih. Tijekom proteklih dvadeset godina imao je deset nominacija za Grammy, od kojih je osvojio sveukupno tri – 2016. godine osvojio je nagradu za najbolje dance/elektroničko izdanje i album s Justinom Bieberom i Skrillexom, a 2019. godine nagrađen je za najbolje dance izdanje za pjesmu Electricity u suradnji s Duom Lipom i renomiranim producentom Markom Ronsonom.

Osim samostalnih izdanja, navedeni glazbeni virtuoz jedan je od osnivača i kreativnih direktora četiri velika projekta: dancehall izdanja pod imenom Major Lazer, LSD projekta uz pjevače Siu i Labirintha, dvojca Jack Ü uz producenta i DJ-a Skrillexa te producentskog dua Silk City uz Marka Ronsona.

 

Moglo bi Vas zanimati