16
stu
2022
Vijesti

Doček Nove godine u Tvornici kulture uz najveće plesne hitove na dva floora

Doček nove godine - Tvornica kulture

Doček nove godine - Tvornica kulture

share

Nova godina u Tvornici kulture postala je jedna od najvećih gradskih novogodišnjih tulum atrakcija. Svaki je doček dosad bio rasprodan, a isto se očekuje i 31. prosinca ove godine uz dva plesna podija i najveće plesne hitove naših ponajboljih DJ-eva.

Dosadašnja se kombinacija takozvanih ”tvorničkih” žanrova pokazala uspješnom, pa će tako i ove godine publiku dočekati jaka DJ ekipa, a party će se protezati kroz oba Pogona u Šubićevoj. Uz posebnu selekciju najvećih pop i rock hitova od 80-ih godina do danas, za novogodišnju će se plesnu atmosferu u Velikom pogonu pobrinuti DJ-evi Indy, Kiki B. i Sin. U isto će se vrijeme u Malom pogonu vrtjeti probrana plesna nekomercijalna glazba za što će biti zadužen DJ John Fou. Najpoznatije i najplesnije od indie i alternativne glazbe natjerat će vas da svom najboljem plesnom izdanju dočekate 2023. godinu.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 70 kuna, a na dan dočeka cijena ulaznice iznosit će 90 kuna. Službena su prodajna mjesta Tvornica kulture (Ljudevita Posavskog 1) te sva Entrio prodajna mjesta.

Moglo bi Vas zanimati