03
velj
2022
Vijesti

Sve je spremno za prvi Elector - pratite uživo na Glazba.hr portalu!

ELECTOR

ELECTOR

share

Samo nekoliko sati dijeli nas od prve dodjele nezavisne glazbene novinarske nagrade Elector! Pozornica zagrebačke Tvornice kulture spremna je za večerašnji party, a ugostit će renomirana imena domaće DJ scene!

Osim proglašenja dobitnika, publika će imati priliku pogledati nastupe nominiranih, a za pult će stati Jan Kinčl, Fikcio Monger, Petar Dundov, Antonio Žuža i DJ Jock! Njihove nastupe imate priliku pogledati iz topline svoga doma i uživati u kvalitetnoj domaćoj elektroničkoj glazbi.

“Sve je spremno za večerašnju dodjelu, zadnje probe su u tijeku. Scena spektakularno izgleda, odbrojavamo do prve svetkovine hrvatske elektroničke scene!”, izjavio je Dražen Baljak, direktor Nagrade.

Prijenos uživo prvih Electora dostupan je svima besplatno, a dodjelu možete pratiti na YouTubeu Electora i na Glazba.hr portalu.

Već u samoj pripremi nagrade Elector postalo je jasno kako se stav organizatora, tj. da postoji jasna potreba za jednom takvom nagradom koja osnažuje, povezuje i afirmira hrvatsku elektroničku scenu i konačno je stavlja je tamo gdje joj je i mjesto – uz bok svim ostalim već odavno priznatim čimbenicima hrvatske glazbe, pokazao točnim. Kako će sve izgledati, provjerite večeras!

Album/kompilacija godine, Remiks godine, New (S)Elector odnosno debitant godine, Event godine, Techno singl godine, House singl godine i Bass singl godine kategorije su u kojima će se dodijeliti statua Electora, a bit će proglašen i DJ godine kojeg je odabrala publika putem Iskonove platforme zaključno do 31. siječnja ove godine.

Sve nominacije za prvi Elector možete provjeriti OVDJE.

Nagradu ELECTOR pokrenuli su DJ sekcija Hrvatske glazbene unije i Hrvatsko Društvo Skladatelja, koproducent je Tvornica Kulture,  organizator Unison – Hrvatski glazbeni savez, a sponzor Iskon.

Sve novosti i aktualnosti nagrade pratite na službenoj web stranici https://nagradaelector.hr/ ili na Facebook stranici nagrade ELECTOR.

Moglo bi Vas zanimati