21
stu
2022
Vijesti

Električni orgazam najavljuje slavljenički koncert u Tvornicu kulture

Električni orgazam

Električni orgazam /Bojan Mušćet

share

Električni orgazam ove jeseni svira tri ekskluzivna koncerta posvećena reizdanju albuma Lišće prekriva Lisabon. Mini turneja počela je svirkom u Novom Sadu 19. studenog, a slijede je nastupi u zagrebačkoj Tvornici kulture 26. studenog te beogradskom Domu omladine 19. prosinca. Bend je najavio tri posebna i po mnogočemu drugačija koncerta, a onaj koji publiku očekuje u Zagrebu sljedeće subote posebno se ističe jer će biti zabilježen kamerama CMC-a.

Osim ovogodišnjeg reizdanja albuma Lišće prekriva Lisabon, početkom sljedeće godine bend planira ponovno izdati album Warszava ’81 izvorno objavljen 1982. godine, a do kraja 2023. i drugi box set koji će sadržavati narednih šest albuma. Podsjetimo, prvi je set Original Album Collection objavljen 2019. godine, a na njemu su se našli albumi Električni orgazam, Lišće prekriva Lisabon, Les Chansones Populaires, Kako bubanj kaže, Distorzija te Braćo i sestre. Također, bend na proljeće planira otići na turneju po Engleskoj, Irskoj i Nizozemskoj. Ali prije toga, igra rokenrol u Tvornici kulture.

Ulaznice se nalaze u pretprodaji po cijeni od 100 kuna, a na dan koncerta koštat će 120 kuna. Kupiti se mogu u Tvornici kulture, na svim Entrio prodajnim mjestima ili online na Entrio.hr.

Moglo bi Vas zanimati