08
ožu
2023
Vijesti

Sve je spremno za spektakle

Gibonni večeras i u petak u Areni Zagreb

Gibonni

Gibonni /Vedran Metelko

share

Gibonni ovoga tjedna priprema prave koncertne spektakle, a za njegove nastupe u Areni Zagreb sve je spremno.

Večeras i u petak 10. ožujka Gibonni će proslaviti 35 godina itekako bogate karijere, a najavio je da će pjevati uz vrhunski bend i brojne prijatelje iznenađenja.

Jedna od najvećih dvorana u Hrvatskoj rasprodana je u rekordnom roku za čak dva datuma, a organizatori publici savjetuju da se prije koncerta pripreme s ciljem što lakšeg procesa ulaska i kontrole ulaza u Arenu Zagreb. Vrata Arene Zagreb oba će se dana otvoriti u 18:30 sati, a koncerti počinju u 20 sati. Svim vlasnicima ulaznica preporučuje se da dođu dovoljno rano kako zbog očekivanih gužvi ne bi propustili početak koncerta. 

Deseci nagrada publike i struke potvrđuju uspješnost Gibonnijeve karijere, ali, kako i sam voli reći, pjesma publike na svim koncertima koje održava uvijek je najbolja potvrda da je dobro ono što radi. Bezvremenski hitovi koje je stvorio od 80-ih godina naovamo rado su pjevani ne samo u Hrvatskoj, već i diljem regije. “Tempera”, “Činim pravu stvar”, “Mirakul”, “Libar”, “Oprosti”, “Posoljeni zrak i razlivena tinta”, “Judi, zviri i beštimje”, “Onako, od oka”, “Udica” te “Lažu fotografije” samo su neke od pjesama zbog kojih se uvijek traži karta više za njegove koncerte, što mu je vjerna publika još jednom dokazala i to u rekordnom broju.

Moglo bi Vas zanimati