28
kol
2023
Vijesti

Gibonnijev koncert u Puntu na Krku zbog lošeg vremena prebačen na subotu, 2. rujna!

Gibonni u Areni Zagreb

Gibonni u Areni Zagreb /Matej Grgić

share

Gibonnijev koncert koji se trebao održati u srijedu, 30. kolovoza u Puntu na Krku prebačen je na subotu 2. rujna.

Organizatori su tako odlučili zbog vremenske prognoze koja za srijedu najavljuje kišu. Sve ulaznice kupljene za Gibonnijev koncert na plaži Medane vrijedit će za novi datum, a svi koji još nisu osigurali svoju ulaznicu to mogu učiniti putem sustava Entrio.

Nakon sjajnih koncerata i dvije prepune Arene Zagreb te najavljene Arene Varaždin, Gibonni ne prestaje oduševljavati svoje vjerne obožavatelje. “Tempera”, “Činim pravu stvar”, “Mirakul”, “Libar”, “Oprosti”, “Posoljeni zrak i razlivena tinta”, “Judi, zviri i beštimje”, “Onako, od oka”, “Udica” te “Lažu fotografije”, samo su neke od pjesama koje će uglas s publikom pjevati za nekoliko dana na Krku.

Gibonni ove godine slavi 35 godina itekako bogate karijere, a nakon velikih koncerata u Zagrebu i Sarajevu, rasprodao je koncerte u Istri, Primoštenu, Kotoru, Ljubuškom, Rešetarima i Travniku, nastupio je na Arsenal festu i OK festu te je najavio nove nastupe. Publika će ga tako 20. i 22. listopada moći poslušati uživo u beogradskoj Štark Areni, 9. prosinca u Areni Varaždin te 23. prosinca u dvorani Krešimira Ćosića u Zadru. 

Moglo bi Vas zanimati