29
kol
2023
Vijesti

Ugledna izdavačka kuća

Sezonu Petog kupea otvara Rush Hour, headliner Antal

NG6_2064

share

Jesensku sezonu klub Peti Kupe počinje u petak, 1. rujna na najbolji način – uz prvake jedne od najcjenjenijih etiketa elektroničke glazbe – Rush Hour! Diskografska kuća, koja slavi svoju godišnjicu, profilirala se kao pravo utočište za istinske ljubitelje glazbe širom svijeta, gradeći reputaciju fokusiranjem na glazbu u koju potpuno vjeruju i koju vole.

Listu iznimnih gostiju predvodi Antal, osnivač ove kuće, svjetski cijenjeni DJ, poduzetnik i nogometni trener. Svako tko ga je slušao, svjestan je neusporedive količine energije u njegovom radu, kao i sposobnosti prenošenja dobre ‘vibre’. Sa svojom golemom kolekcijom ploča, ali i širokom po ukusu, jednako mu je ugodno svirati house, afro funk, boogie ili zaboravljeni Surinam disco.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antal RH (@antalheitlager)

Another Taste je bend koji utjelovljuje ljepotu nesavršenosti. Nastao pod paskom Danila Plessowa (MCDE), ovaj eklektični kolektiv koji koristi samo analognu opremu, a pod utjecajem je mnogih glazbenih strujanja kao što su funk, boogie ili obscure disco.

Iz Amsterdama s mješavinom organskog i elektroničkog zvuka stiže i rođena Parižanka Kléo. Njezina duboka ljubav prema boogieju, ranom čikaškom houseu i analognoj vibraciji iz sredine 80-ih i ranih 90-ih temelj su njezinog glazbenog izričaja kojeg izvodi s pedantnom vještinom.

Južnoafrikanac s adresom u Londonu – Esa, karizmatičan je i energičan DJ te darovit producent koji isporučuje zvuk bez ograničenja. Promovirajući i glazbu izvođača koji su možda pali u drugi plan, Esa povezuje točke na kulturnim, glazbenim i tehničkim razinama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PETI KUPE (@peti_kupe)

Zabavu, koja će potrajati punih 12 sati na terasi i u klubu, upotpunit će Pepi Jogarde i Antonio Zuza.

Ulaznice su dostupne na Entriju.

Moglo bi Vas zanimati