26
ruj
2022
Vijesti

Stjepan Hauser sljedeće godine u Areni Zagreb - cijene ulaznica i do 1000 eur

2CELLOS - Stjepan Hauser

2CELLOS - Stjepan Hauser /Matej Grgić

share

Stjepan Hauser najavio je svoju  prvu svjetsku samostalnu turneju Rebel with a Cello, u sklopu koje će održati koncert u Areni Zagreb, 25. listopada 2023. godine.

Naslanjajući se na uspjeh albuma prvijenca Classic iz 2020. koji je bio broj jedan na Billboardovoj ljestvici klasičnih albuma, The Player uključuje reinterpretacije od Shakire do legendarnog kubanskog skladatelja Osvalda Farrésa.

Plesni hitovi poput “Livin’ la Vida Loca” Rickyja Martina, “Let’s Get Loud” Jennifer Lopez ili Shakirin “Waka Waka” rasplesat će Arenu Zagreb na vrhuncu koncerta, a prije toga opustiti je uz romantične latinske balade.

„Moja vizija je da prvi dio koncerta bude više klasičan, a onda će mi se u drugoj polovici pridružiti orkestar i puhačka sekcija i potaknut ćemo sve na ples. Ove pjesme voli veliki broj ljudi i uzbuđen sam što ih mogu podijeliti na način koji nitko prije nije čuo – jedva čekam proširiti njihovu radost, ljubav i energiju diljem svijeta.” – izjavio je Stjepan Hauser prije početka turneje.

Za ovaj koncert u organizaciji Charm Musica, ulaznice u prodaju kreću u petak 30. rujna, u 10 sati ujutro i mogu se kupiti putem sustava Eventim i na fizičkim prodajnim mjestima Eventima. VIP i Meet and Greet paketi također će biti dostupni od 30. rujna.

Svi pretplatnici na Eventim newslettera imat će priliku prvi kupiti ulaznice i izabrati najbolja mjesta i to već od srijede 28. rujna od 10 sati ujutro. Sva mjesta su sjedeća, a cijene standardnih ulaznica kreću se od 280 do 550 HRK, dok će cijena VIP paketa biti 1 900 HRK tj. 7 600 kuna za Meet and Greet paket, koji uključuju mnoštvo pogodnosti (više informacija na Eventimovoj web stranici).

Moglo bi Vas zanimati