29
ožu
2022
Vijesti

Hit veljače: Mia Dimšić s pjesmom "Guilty Pleasure" u finalu Cesarice

Mia Dimšić

Mia Dimšić /Matej Grgić

share

Glasovanje za Hit veljače je završilo i još jedna pjesma ušla je u finale Cesarice

U konkurenciji za Hit veljače bile su pjesme: “Da sutra odem od tebe” u izvedbi Jure Brkljače, “Fermaj me” koju izvodi klapa Rišpet, “Guilty Pleasure” u izvedbi Mije Dimšić, “Ponovo” grupe Parni valjak te pjesma “Želja” u izvedbi Vanne.

Za nagradu publike za hit godine nominirana je pjesma “Guilty Pleasure” koju izvodi Mia Dimšić.

Jedna od najpopularnijih mladih kantautorica, Mia Dimšić, predstavljat će Hrvatsku na ovogodišnjoj Euroviziji. Pop pjesmom “Guilty Pleasure” Mia je još više iskoračila prema svjetskom pop zvuku, a da je pjesmu prepoznala i publika, svjedoči nagrada Cesarica za hit veljače. Glazbu i tekst Mia je napisala uz pomoć svog standardnog autorskog tima koji čine Vjekoslav Dimter i Damir Bačić, a autor aranžmana je Ante Gelo.

„Puno hvala svima koji su Guilty Pleasure dali svoj glas za hit veljače! U veljači se održala i sama Dora pa ću taj mjesec svakako pamtiti kao poseban u svom životu. Hvala i radijskim urednicima koji su ju primili u svoje etere. Velika je čast ponovno biti dio Cesarice i veselim se finalu i izvođenju pjesme uživo“, poručila je Mia.

Cesarica je nagrada publike za hit godine, a održava se šestu godinu zaredom. Utemeljitelj nagrade i nositelj projekta je Unison – Hrvatski glazbeni savez koji ovim projektom želi dodatno promovirati hrvatsku glazbu, odnosno hrvatske autore, izvođače i pjesme.

Moglo bi Vas zanimati