30
lip
2022
Vijesti

Hoomstock 2022. - poznata satnica

share

Poznata je satnica 16. izdanja Hoomstocka, festivala koji će 1. i 2. srpnja na dobro znanoj lokaciji igrališta Osnovne škole Viktora Kovačića u Humu na Sutli i ove godine okupiti široku lepezu odličnih izvođača glazbene scene koji će zabavljati humsku publiku do dugo u noć.

Na ovogodišnjem Hoomstocku nastupit će: Brkovi, HRAM, Elemenatal, Krankšvester, Miriiam, One Dread, Daisy Dives, The Black Room, Prazna lepinja, Disco Quality i 30Zona. Zbog bolesti članova benda, ABOP je morao otkazati svoj nastup na festivalu, ali zato su tu One Dread koji su na prošlogodišnjem izdanju Hoomstocka oduševili publiku. Za dobru atmosferu u praku pobrinut će se DJ Vlado Kaponja i DJ Jogurt koji je ujedno zaslužan i za vizualni identitet festivala.

Program starta u četvrtak 30. lipnja otvaranjem Hoomstock Juniora u dvorani osnovne škole u Humu na Sutli gdje će biti postavljen najveći mobilni planetarij u Hrvatskoj u kojem ćete otkriti tajne noćnog neba, planeta, zvijezda i galaksija.

Broj osoba koji može biti u planetariju je ograničen pa vas molimo da se prijavite na mail [email protected]. Za djecu do 4. razreda roditelji/pratnja prijavljuju se zajedno s njima u istom terminu. Ulaz je besplatan.

ULAZNICE

Svoje ulaznice u sustavu Entrio osiguraj na vrijeme, a uz festivalsku ulaznicu po cijeni od 100 kn tu je i ‘Okupi ekipu’ – paket od 3 ulaznice po cijeni od 259 kn. Ponuda vrijede do petka 1. srpnja, a na ulazu cijena festivalske ulaznice iznosit će 120 kn, a dnevna 80 kn.

Ulaznice: https://www.entrio.hr/event/hoomstock-2022-11241
Event: https://fb.me/e/3p06lKhHZ

Moglo bi Vas zanimati