19
pro
2022
Vijesti

Jelena Rozga osvojila je Cesaricu za Hit studenog s pjesmom "Samo se ljubit' isplati"

Seksipil u eNVy room outputu /Foto: Matej Grgić

share

U konkurenciji za Hit studenog bile su pjesme: “Ima li nas sutra” grupe Feminnem, “Ne moram ni ja” koju izvode Matija Cvek & The Funkensteins, “Priča o nama” u izvedbi Franke, “Samo se ljubit’ isplati” Jelene Rozge i “Sunce moje” Mie Dimšić.

Pjesma “Samo se ljubit’ isplati”, koja je osvojila Cesaricu za Hit studenog, atmosferom  vraća na same početke Jeleninog glazbenog puta. Pjesma koja inspirira pozitivnom energijom nastala je u radionici Vjekoslave i Tončija Huljića, a u fokus stavlja upravo ono što i sama Jelena drži jedinom pravom vrijednošću u životu.

„Iznimno sam ponosna na svoje početke, na činjenicu da sam kroz tolike godine izgradila divan odnos kako s ljudima koji pišu pjesme moje duše, tako i s onima koji te pjesme sa mnom pjevaju, mojom publikom. A još sam ponosnija na činjenicu da riječi ‘Sve proleti, samo se ljubit’ isplati’ danas mogu pjevati bez ‘fige u džepu’. To pjevam, to mislim i tako živim“, objasnila je Jelena Rozga.

Ovo je već druga Cesarica ove godine u rukama Jelene Rozge. Pripala joj je i nagrada za Hit rujna za pjesmu “Zar je ljubav spala na to” koju izvodi zajedno s Matijom Cvekom.

Nagrada Cesarica već šestu godinu za redom iz mjeseca u mjesec osluškuje publiku i bira hitove mjeseca. Vrlo brzo nam slijedi i izbor za Hit prosinca, a onda i veliko finale – izbor za Cesaricu za Hit godine

Moglo bi Vas zanimati