21
tra
2023
Vijesti

Umaški festival na program dodaje dva partyj

Jubilarni Sea Star festival trajat će od četvrtka do nedjelje

Sea Star Festival 2023.

Sea Star Festival 2023.

share

Za svaki od dosadašnjih izdanja Sea Stara party dobrodošlice, koji se održavao u četvrtak, idealno je lansirao umaški festival

Punokrvni rave u laguni Stella Maris redovito se produžavao do ranih jutarnjih sati te se pokazao i kao savršen motiv za raniji dolazak fanova u Umag, a ove godine Exitov organizacijski tim pojačao ga je line upom uzbudljivih međunarodnih underground elektronskih imena kojeg čine SMT#nG, Marcel, VIIITO, Aldo Morro, Pablo Panda i Recep.

Uz otvarajući, Welcome party, u četvrtak 18. potvrđen je i tradicionalni zatvarajući, Closing party, kojim će u nedjelju 21. svibnja završiti peti jubilarni Sea Star setovima Broskog, Ian F-a, Marina Biočića i Marcela. Tako umaški festival i u 2023. donosi svoju četverodnevnu formulu 2+2, pri čemu će u centralnim večerima i noćima, u petak 19. i subotu 20. svibnja festival svirati u svojoj punoj snazi.

Peto izdanje Sea Stara, kojim će započeti festivalska i ljetna sezona, u umašku lagunu Stella Maris Resort Plava Laguna dovodi superjak line up koji će se odvijati na četiri pozornice – Tesla Main Stage, Nautilus Arena, Electric Waves i Silent Octopus.

Program u petak predvode jedan od najvećih svjetskih hitmaker Robin Schulz, uz kojeg stižu i Mahmut Orhan, trap heroji Senidah i Hiljson Mandela, sjajni b2b setovi Daria Kolosova & Etapp Kyle, Marko Nastić & Dejan Miličević, DJ Jock & Shipe te Tim Urbanya & Alessio, zatim Joker Out, Nika Turković, Dzipsii i Vanillaz te tim Electric Waves pozornice na čelu s Ilijom Rudmanom.

U subotu će na festivalski Tesla Main Stage sletjeti giganti The Prodigy, techno superzvijezda Indira Paganotto, regionalan trap best of koji uključuje, Krankšvestere, Gršu, 30Zonu, Foxa & Surreala, Ružno pače, Podočnjake, Miach, Micka Lifu, TTM, Masayah, Thicc Boia, At The Spot i RNB Confusion Sound System, kao i Electric Waves postava predvođenu Ian F-om i Marcelom.

Welcome party 18. i Closing party 21. svibnja svojim će DJ nastupima obilježiti SMT#nG, Marcel, VIIITO, Aldo Morro, Pablo Panda, Recep, Bronski, Ian F. i Marin Biočić.

U prodaji je ograničen kontingent festivalskih ulaznica po promo cijeni od 44 eura. Uz njih u ponudi su jednodnevne ulaznice od 24 i 29 eura i VIP Gold ulaznice te Onstage Experience VIP, koji daje pristup glavnim pozornicama. Krenula je i omiljena prodajna akcija „Kupi 4, zgrabi 5“ u kojoj se na četiri kupljene festivalske ulaznice peta dobiva besplatno!

Sve skupa je dostupno na službenoj stranici festivala te online i na svim prodajnim mjestima sustava Entrio.

Ovogodišnji Sea Star festival realizirat će se uz podršku Hrvatske turističke zajednice, Istarske županije, grada Umaga, Turističke zajednice grada Umaga, Turističke zajednice Istarske županije i Plave lagune.

Moglo bi Vas zanimati