28
lip
2022
Vijesti

Kiss stiže u Zagreb u posljednji trenutak, samo tri mjeseca prije prestanka sviranja uživo

Kiss

Kiss sprema vrhunski show / Foto: Jen Rosenstein

share

Jedan od najuspješnijih rock and roll bendova na svijetu, u okviru svoje turneje End of the Road, u subotu, 9. srpnja 2022. godine, održat će koncert u Areni Zagreb, samo tri mjeseca prije najavljenoga posljednjeg nastupa u Sacramentu

Nakon epske i dobro dokumetirane 45 godina duge karijere, Kiss je  2019. godine započeo je svoju posljednju turneju. Svjetska turneja benda Kiss u 2019. godini bila je njihova najveća turneja u karijeri – tražila se ulaznica više, a interes je bio toliki da su se dogovarali dodatni koncerti. Nažalost, mnogi koncerti dogovoreni širom Europe za 2020. godinu nisu se mogli održati i morali su biti odgođeni za neke nove termine.
Iz tog razloga, bend je s posebnim zadovoljstvom upravo objavio nove datume za 2022. godinu, među kojima se našao sasvim novi datum – koncert u zagrebačkoj Areni 9. srpnja 2022. godine.

Kiss

Kiss na kraju puta / Foto: Jan Rosenstein

Poznati po svojim maskama i specijalnim kostimima koji su postali njihov zaštitni znak, Kiss desetljećima dokazuje zašto ih se smatra tvorcima najboljih rock and roll showova i spektakla. Članovi institucije The Rock & Roll Hall of Fame, koji su prodali više od 100 milijuna primjeraka albuma širom svijeta, izjavili su da ovu turneju posvećuju milijunima obožavatelja koji ih podržavaju više od 40 godina.  Kiss su jedan od najuspješnijih američkih bendova svih vremena, s više od 30 zlatnih ploča, najviše od bilo kojeg američkog izvođača. Između ostalog nastupali su na Olimpijskim igrama, Super Bowlu i u American Idolu. Štoviše, u Las Vegasu imali su svoju kapelicu, a uskoro niče hotel.

Starchild (Paul Stanley), Demon (Gene Simmons), Catman (Eric Singer) te Spaceman (Tommy Thayer) u Zagreb stižu s čak 16 kamiona i 6 autobusa opreme i ljudi, za njihov dobro poznat pirotehnički show čak će biti angažirani i dodatni vatrogasci, a na sceni će publiku zabavljati više od dva sata. Publika će moći čuti i bezvremenske hitove kao što su ‘I Was Made For Lovin’ You’, ‘Rock and Roll All Nite’, ‘Detroit Rock City’ i ‘Lick It Up’.

Sve što smo izgradili i sve što smo postigli tijekom proteklih četiri desetljeća, nikada se ne bi dogodilo bez milijuna ljudi širom svijeta koji su punili klubove, arene i stadione. Ovo će biti ultimativna proslava za one koji su nas već vidjeli i slušali te posljednja šansa za one koji to nisu. Kiss vojsko, opraštamo se na posljednjoj turneji s našom najvećom predstavom do sada – izaći ćemo istim putem kojim smo i ušli… bez ispričavanja i bez zaustavljanja, izjavili su članovi grupe povodom turneje End of the Road.

Kao predgrupa ovom epskom rock and roll showu u Areni će nastupiti mladi američki bend u usponu Dirty Honey

U okviru predstojeće turneje, Kiss će ponuditi svojim obožavateljima VIP iskustvo i specijalne pogodnosti za ulaznice kupljene u pretprodaji. VIP iskustvo može biti fotografiranje s članovima benda, pristup ekskluzivnom salonu, vaučer za kupovinu merchandise proizvoda, kao i druženje s članovima benda. Ulaznice za ovaj rock spektakl mogu se kupiti na stranici i prodajnoj mreži Eventima u Hrvatskoj.

Kiss

Kiss and say goodbye / Foto: Jan Rosenstein

Moglo bi Vas zanimati