24
sij
2024
Vijesti

Boogaloo postaje KSET?

KSET dobio u zakup poslovni prostor Pučkog otvorenog učilišta u Zagrebu

TRAPLES w/ BA$HA // KSET

TRAPLES w/ BA$HA / Foto KSET

share

KSET je dobio u zakup poslovni prostor Pučkog otvorenog učilišta u Zagrebu

Savez studenata Fakulteta elektrotehnike i računarstva i ElektroStudent d.o.o. dobili su u zakup poslovni prostor Pučkog otvorenog učilišta u Zagrebu, glazbenoj zajednici poznatiji kao klub Boogaloo.

Ugovor će sklopiti na dvije godine, a natječaj je uvjetovao da se prostor daje u zakup za kulturno-umjetnički program, u omjeru 80% za rock, elektronski i jazz glazbeni autorski program, a 20% za druga kulturna događanja te su natječajem specificirani i drugi elementi ponude kulturno-umjetničkih sadržaja, poput broja glazbenih događanja godišnje.

KSET je, podsjećamo, privremeno prestao s radom na staroj adresi zbog obnove Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu.

Kompletno priopćenje Pučkog otvorenog učilišta u Zagrebu prenosimo u nastavku:

Nakon provedenog postupka javnog natječaja za davanje u zakup poslovnog prostora, Pučko otvoreno učilište Zagreb je na Sjednici Upravnog vijeća održanoj 24. siječnja 2024. godine donijelo odluku o odabiru najpovoljnije ponude za zakup poslovnog prostora u poslovnoj zgradi Pučkog otvorenog učilišta Zagreb, u Ulici grada Vukovara 68.

Radi se o prostoru velike dvorane, predvorja, stražnje i bočne terase, prostora na zadnjem katu i podruma sa sanitarijama, ukupne površine 2.072,38 m2.

Natječaj je uvjetovao da se prostor daje u zakup za kulturno-umjetnički program, u omjeru 80% za rock, elektronski i jazz glazbeni autorski program, a 20% za druga kulturna događanja te su natječajem specificirani i drugi elementi ponude kulturno-umjetničkih sadržaja, poput broja glazbenih događanja godišnje.

Na natječaj su pristigle dvije ponude: zajednička ponuda Saveza studenata Fakulteta elektrotehnike i računarstva i ElektroStudent d.o.o. s ponuđenim iznosom mjesečne zakupnine od 16.069,69 eura koja će biti uvećana za PDV i zajednička ponuda REGA-DARKO j.d.o.o. za ugostiteljstvo i Udruge za promicanje glazbene i tehničke kulture „Glazbena kuća“ s ponuđenim iznosom mjesečne zakupnine od 7.007,00 eura koja će biti uvećana za PDV.

Zajednički ponuditelj REGA DARKO j.d.o.o. i Glazbena kuća pozvao se na pravo prednosti sukladno Zakonu o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, no to pravo ovdje nije primjenjivo jer po zakonu pravo prednosti na sklapanje ugovora o zakupu poslovnog prostora ostvaruje isključivo osoba sa statusom obrtničke ili samostalne profesionalne djelatnosti, koji uvjet niti jedan od ponuditelja iz zajedničke ponude REGA-DARKO j.d.o.o. za ugostiteljstvo i Udruga za promicanje glazbene i tehničke kulture „Glazbena kuća“ ne ispunjavaju.

Na prijedlog Povjerenstva za davanje u zakup poslovnog prostora prihvaćena je najpovoljnija pristigla ponuda, a to je zajednička ponuda Saveza studenata Fakulteta elektrotehnike i računarstva iz Zagreba i ElektroStudent d.o.o. iz Zagreba za obavljanje djelatnosti kulturno umjetničkih programa s pratećom ugostiteljskom djelatnošću. Ugovor se sklapa na razdoblje od dvije godine.

Moglo bi Vas zanimati