23
pro
2022
Vijesti

Prijatelji i suradnici opraštaju se od Massima

Massimo

Massimo /Foto: Filip Bušić

share

Massimo Savić je preminuo u 61. godini života.

Od njega se na društvenim mrežama opraštaju prijatelji, suradnici i visoki dužnosnici.

 

„Zamisli, jedan od listova sam tih.

Zamisli, jednom ću ovu krošnju napustiti.

Zamisli, vjetar zamrsi planove kao grane

i, kao list s drveta padnem“, stihovi su s kojim se od voljenog Maxa oprostila grupa Vatra.

 

„Ostavio si mi toliko lijepih uspomena, uputio neke rijeci koje nikad neću zaboraviti, dao si nam pjesme koje ću slušati dok me bude… Oprostio se se od publike na tako veličanstven način. Sve si znao, a mi nismo slutili ništa, samo smo uživali u ljepoti tvoje umjetnosti, kako si vjerujem i htio. Bio si i ostao VELIK. Hvala ti Maestro za sve“, napisao je na Instagramu voditelj Dalibor Petko.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dalibo

 

 

„Massimo, jedan od najdivnijih duša koje sam imala prilike upoznati u svijetu glazbe, izuzetna osoba, vrhunski glazbenik, uvijek podrška. Njegov glas i muziku volim od malena i neopisivo će nedostajati, ali znam da nikada neće biti zaboravljen i zauvijek će biti tu. Počivaj u miru dragi Maks“, napisala je Ivana Kindl.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ivana Kindl OFFICIAL (@ivanakindl)

Dino Jelusick također nije skrivao tugu: „Massimo… Pa je li to moguce? Prijatelju dragi, počivao u miru. Nikako nismo uspjeli realizirati taj duet koji planiramo već dvije godine, toliko smo vremena proveli na telefonu pričajući o životu i svemu šta dolazi i sad ovo. Potpuno sam u šoku.“

„Dragi Max, jos od prvog susreta s tvojom glazbom, od onog davnog koncerta Doriana Graya u Rijeci, puno, puno prije nego sto cemo se i osobno upoznati, a onda i podijeliti neke note, tvoj veliki glas i tvoja carobna gitara odzvanjaju u mojoj glavi. Dragi Max, hvala ti na svemu“, rekao je Damir Urban.

„Otišao je veliki umjetnik, veliki glas i iznad svega velik i divan čovjek.. Iskrena sućut cijeloj obitelji.. Dragi moj Max, počivaj u miru, i kao što tvoja pjesma kaže – zauvijek ćeš biti tu“, napisao je Petar Grašo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Petar Grašo (@petargrasoofficial)

Nina Badrić podijelila je snimku njihovog zajedničkog nastupa: „Svim srcem vjerovala sam da je ovo samo još jedna bitka iz koje ćeš izaći kao pobjednik. Kao i uvijek do sada… Velik čovjek, izniman umjetnik, nezaboravan u svakom pogledu…Iskrena sućut obitelji. Zauvijek ćeš biti tu“, napisala je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

Albina se također prisjetila zajedničke izvedbe i suradnje u showu The Voice: “Zbogom velikom glazbeniku i mentoru. Čast mi je što sam imala priliku pjevati sa vama. Iskrena sućut obitelji”, napisala je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ALBINA (@albina.music)

„Zapalio sam sviću za dobrog našeg Massima. Prerano, neshvatljivo prerano …..nek mu Bog da pokoj duši“ napisao je Gibonni.

 

Jacques Houdek svoj je koncert u Istarskom narodnom kazalištu u Puli započeo minutom šutnje i pjesmom “Stranac u noći” te ga posvetio svom dragom kolegi Massimu .

 

Moglo bi Vas zanimati