14
velj
2023
Vijesti

Poklon Massimovim obožavateljima za Valentinovo - snimka koncerta u Areni Zagreb

Odjednom ja /Foto: Filip Bušić

share

Tradicionalno, godinama, Massimo je za Dan zaljubljenih održavao posebne koncerte. Zagreb, Split, Rijeka, Beograd, Sarajevo… sve velike dvorane u regiji bile su dom jedinstvenog slavlja ljubavi.
Ove godine, nažalost, naš glazbeni virtuoz tradiciju neće moći održati, ali zato ćemo ipak pokušati njegove obožavatelje i sve one koji vole dobru glazbu okupiti za Valentinovo.

Tako će u 19 sati na YouTube kanału Aquarius Recordsa ekskluzivno započeti premijera Massimova trijumfa iz Arene Zagreb. Koncert njegova života i nažalost njegov posljednji, bit će u cijelosti prikazan, a svi koji će s nama pratiti ovaj glazbeni spektakl mogu se uključiti u komentiranje i prisjećanje na muzičkog velikana.

Na koncertu u Areni Zagreb održanom 5. studenog Massimu su se na pozornici pridružili njegovi kolege i prijatelji – Neno Belan, Meritas, Mario Biondi, Ivan Dečak, Zvjezdan Ružić, Predrag Martinjak, Igor Geržina, zbor Concordia Discors te njegov bend u sastavu – Bruno Urlić, Gojko Tomljenović, Marko Matošević, Alen Svetopetrić, Ivan Pešut, Boris Popov, Bruno Kovačić.

 

Moglo bi Vas zanimati