21
kol
2023
Vijesti

Showcase u Ljubljani

MENT otvorio prijave za bendove i samostalne izvođače

MENT

MENT /Tina Stariha

share

Jedan od najznačajnih showcase festivala u ovom dijelu Europe, MENT Ljubljana, otvorio je prijave za bendove, samostalne i live izvođače te DJ-e koji će moći nastupiti na njegovom jubilarnom desetom izdanju.

Ono će se održati od 21. do 24. veljače 2024. u glavnom gradu Slovenije na više lokacija. PRIJAVE su otvorene do 1. rujna i potpuno su besplatne, a jedan od uvjeta je da prijavljeni imaju koncertno iskustvo te javno dostupne video i audio materijale.

MENT Ljubljana je najveći događaj takve vrste u regiji. Radi se o višestruko nagrađivanom festivalu glazbenih otkrića koji u simbiozi s konferencijom omogućava predstavljanje izvođača iz cijele Europe pred međunarodnim glazbenim stručnjacima i publikom. Od svog prvog izdanja u 2015. ugostio je brojne hrvatske izvođače te na neki način postao obavezno i rado posjećeno mjesto svih glazbenih profesionalaca iz regije.

Svi prijavljeni će do najkasnije 12. siječnja biti obaviješteni putem e-pošte (provjeriti mapu neželjene pošte) o rezultatima. Više o festivalu može se pročitati na www.ment.si. Festival podupire platforma TuneCore.

Link za prijave: https://shorturl.at/uwBY8

Moglo bi Vas zanimati