21
kol
2023
Vijesti

Sea Dance In Exile: Velika imena elektronske scene režirala party na Krku

Sea Dance in Exile

Sea Dance in Exile

share

Specijalna edicija međunarodno nagrađivanog Sea Dance festivala pod nazivom Sea Dance in Exile uspješno je održana u Diamond klubu kod Malinske na otoku Krku.

Sea Dance in Exile

Sea Dance in Exile

Za trodnevni vrhunac ljeta proteklog vikenda pobrinula se velika trojka – Alok, jedan od globalnih superstarova elektronske plesne glazbe, Willy William francuski hitmaker te Fedde Le Grand, maestralni pionir housea.

Čast da otvori Sea Dance in Exile, pripala je virtuozu iz Francuske Willy Williamu. Brojna publika u klubu Diamond oduševljeno je plesala i zborno pjevala do ranih jutarnjih sati u ritmu njegovih hitova koji se broje u milijardama kao što su “Mi Gente”, “EGO” i “Trompeta”, koji su zacementirali njegov planetarni uspjeh i donijeli mu prvo mjesto na listi najtraženijih francuskih izvođača na platformi Shazam. U istom tempu i istim intenzitetom prve večeri nastavili su domaća i regionalna podrška Vanjanja, Viiito i zanosna Lady Lee.

Sea Dance in Exile

Sea Dance in Exile

Neprikosnovenom house mastermindu Fedde Le Grandu pripalo je krcata druga večer Sea Dance in Exilea. Fanovi na Krku, ali i sam Le Grand, bili su glazbeno sinkronizirani, u ritmu, pokretu, osjećaju, ali prije svega, istinskom uživanju u trenutku.

Vode Jadrana dodatno su proključale uz klasike “Put Your Hands Up For Detroit” i “Let me Think about It”, a fanovi su odlično prihvatili i najsvježiju numeru “All Over the World”. Sjajnu podršku i drugu večer dao je regionalni tim kojeg su činili Dominique, Yakka i Mike Vale.

Sea Dance in Exile

Sea Dance in Exile

Globalna glazbena superzvijezda i posvećeni filantrop i humanist koji istovremeno ispisuje nova pravila dance muzike, Aloka Petrillo, u potpunosti je opravdao epitet “nezaboravnog spektakla za sva osjetila” koji prati njegove nastupe uživo.

Morski ples zadnje večeri svojim energičnim setovima obilježili su i Dominique & Vanjanja I Ryu & Dante te Vanillaz, kojima je ujedno i pripala čast zatvoriti Sea Dance in Exile.

Sea Dance in Exile

Sea Dance in Exile

Sea Dance In Exile realiziran je uz podršku Hrvatske turističke zajednice.

Moglo bi Vas zanimati