08
stu
2023
Vijesti

Novi album Monologue

Mia Dimšić nastupa u Lisinskom

Mia Dimšić

Mia Dimšić

share

Osječka kantautorica nastupit će u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u nedjelju, 26. studenoga, gdje će premijerno izvesti pjesme s novoga studijskog albuma, ali i pjesme s prethodnih albuma Život nije siv, Sretan put te albuma Božićno jutro.

Mia je lani predstavljala Hrvatsku na Euroviziji s pjesmom “Guilty Pleasure”.

Nakon što je u listopadu objavljena njezina nova pjesma “Bejbe”, novi album Monologue može se ekskluzivno poslušati na streaming platformama. Upravo na svoj rođendan, 7. studenoga, Mia Dimšić je predstavila svoj novi album, ujedno i prvi na engleskom jeziku. Monologue predstavlja talentiranu pjevačicu i kantautoricu u novom svjetlu, s pjesmama na engleskom jeziku iza kojih stoji uigrani autorski tim, koji uz Miju čine Damir Bačić i Vjekoslav Dimter.

U vrlo kratkom vremenu, Mia je svojim glasom, talentom, pjesmama i pozitivnom energijom osvojila vrhove svih top-ljestvica i naslovnice brojnih časopisa. Za njezine koncerte uvijek se traži ulaznica više, a tome najbolje svjedoče velike gužve i redovi za fotografiranje s Mijom koji redovito nastaju nakon svakog njezina nastupa.

Ulaznice, po cijenama od 15, 20 i 25 eura, mogu se kupiti na blagajni Dvorane ili online na www.lisinski.hr.

Moglo bi Vas zanimati