07
lip
2022
Vijesti

Mixmag Adria Outdoor donosi premijerni DJ nastup Mrleta iz Leta 3

Zagreb Beer Fest - Let 3

Zagreb Beer Fest - Let 3 /Julijan Labrović

share

Plaža Medane u Puntu će 10. lipnja ugostiti prvi Mixmag Adria Outdoor festival, koji će tako otvoriti ovogodišnju festivalsku sezonu na otoku Krku. 

Festival je za svoje prvo izdanje zamišljen kao jednodnevni event na kojem će posjetitelje zabavljati jake domaće DJ snage: Amor, Ana Antonova, Boo Dale, PEZNT i DJ Demian, inače novi alter-ego Damira Martinovića Mrleta kojem će ovo biti premijerni nastup.

„Zaljubio sam se u techno kad sam prvi put čuo Stevea Stolla. Tako da će moj DJ set, uglavnom, ići u tom smjeru, naravno, u suvremenom zvuku vremena u kojem živimo”, otkrio je DJ Demian Mixmagu uoči svog prvog nastupa.

„Hrvatska je prepuna interesantih lokacija koje imaju i povijesnu priču, tako da je to velik potencijal za razvoj ovoga projekta i širenja na ostatak Hrvatske”, kaže Tomislav Pasanec (PEZNT), koji je, inače, uz Ivana Bojčića iz grupe Let 3 jedan od autora ovoga projekta.

Mixmag Adria Outdoor

PEZNT / Mixmag Adra Outdoor promo

Oko važnosti ovakvog načina promocije hrvatskog turizma, složili su se i Amor i Boo Dale. Amor je vrlo zadovoljan projektom: „Ovo je jedan moderan način promocije hrvatskih turističkih destinacija”, dok Boo Dale konstatira: „Živimo u raju na zemlji, čega često nismo ni svjesni”.

Ulaznice su na Entriju.

 

Moglo bi Vas zanimati