27
srp
2022
Vijesti

Jelsa ovog vikenda dobiva novi, zeleni glazbeni festival – Mudri Brk

Jelsa

Jelsa /Zvonimir Crnković

share

Sve je spremno za prvo izdanje festivala Mudri Brk u Jelsi na Hvaru ovoga vikenda. Organizatori su objavili i detaljnu satnicu za oba dana festivala. 

U petak, 29. srpnja, u Ljetnom kinu će nastupiti DJ Svemir s početkom u 21 sat, The Splitters na pozornicu stižu u 21:30, Irena Žilić će pred jelšanskom publikom zasvirati u 22:45, dok će Kopito točno u ponoć krenuti sa svirkom. Večer u Ljetnom kinu će zaključiti DJ Borovich, a zabava će se onda prebaciti u klub Villa Verde, gdje će Boo Dale puštati glazbu od 2 do 4. DJ Borovich, KLFM ekipa i Mudri Brk selection će od 13 do 19 sati birati najveće hitove u Zen Beach Baru u uvali Zenčišće blizu Jelse.

Dan kasnije, 30. srpnja, večer otvara DJ Čemer u 21 sat, dok će Miriiam započeti svirku u 21:30. Marshmallow Notebooks nastupa u 22:45 sati, dok će Neon Wife na pozornicu doći u ponoć. Večer će zaključiti žestoki Ministranti, a njihov koncert kreće u 1 sat. Nakon njih program se seli u Villa Verde, gdje će publiku zabavljati Banana Zvuk do ranih jutarnjih sati. Zenčišće beach DJ set u istoj postavi kao dan ranije zabavljat će publiku od 13 do 19 sati, a na istoj lokaciji bit će organizirane ekološke radionice te čišćenje plaže

Mudri Brk najzeleniji je festival u Hrvatskoj – uz ekološke radionice za mlađe i starije, organiziraju se čišćenja plaža i podmorja, odvoz otpada, nema slamki ni plastičnih čaša, a bendovi smanjuju svoj ugljični otisak posebnim aranžmanima putovanja.

Glazbeni festival Mudri Brk debitira 29. i 30. srpnja u Jelsi na otoku Hvaru, a organizira ga istoimena diskografska kuća, dom izvođača kao što su Irena Žilić, Valentino Bošković, Miriiam, Tidal Pull, Ministranti itd., u suradnji s Udrugom za promicanje kulture “Jelsa”, TZ Jelsa i Općinom Jelsa.

Cijena ulaznice je 50 kn za jedan dan, 70 kn za dva dana. Karte će biti u prodaji isključivo na ulazu u Ljetno kino. Ako je nekome baš napeto, može napraviti rezervaciju na [email protected] s naslovom maila “AJ ME ZAPIŠI”, imenom i prezimenom osobe i brojem karata.

Više informacija na Eventu.

Moglo bi Vas zanimati