07
sij
2022
Vijesti

Nominacije za četvrto izdanje nezavisne novinarske nagrade Rock&Off saznat ćemo 11. siječnja!

Rock&Off 2022.

Rock&Off 2022.

share

Početak 2022. godine u znaku je najbolje hrvatske rock&off glazbe, a u utorak, 11. siječnja s početkom u 12 sati na službenim kanalima Rock&Off-a u video prijenosu će biti objavljene nominacije u deset kategorija. Publika će nominacije saznati putem YouTube kanala te Facebook stranice Rock&Off-a!

Žiri sastavljen od 89 novinara/glasača iz najvažnijih domaćih medija prvo je predložio kandidate za utrku za kipić nezavisne novinarske glazbene nagrade Rock&Off, a nakon što je pristiglo preko 2000 prijedloga, od 23. prosinca do 2. siječnja su u drugom krugu odabrali nominirane u svim kategorijama. Najbolji među njima bit će proglašeni na završnoj dodjeli nagrada 5. veljače u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Sve aktivnosti Nezavisne glazbene novinarske nagrade Rock&Off bit će održane u skladu s epidemiološkim mjerama zbog pandemije koronavirusa. Sve novosti i aktualnosti nagrade pratite na službenoj web stranici www.rockoff.hr ili na Rock&Off Facebook stranici. Pokretač nagrade je Hrvatsko društvo skladatelja, a koproducenti su Tvornica kulture i Unison, uz Iskon kao glavnog sponzora.

Moglo bi Vas zanimati