16
velj
2022
Vijesti

Odgođen Sting - koncert u Zagrebu održat će se na jesen

Sting Zagreb

Sting Zagreb

share

Zbog trenutnih ograničenja nastalih uslijed pandemije, Stingov koncert u zagrebačkoj Areni koji se trebao održati ovo proljeće, odgađa se za jesen. Sting je trebao nastupiti u zagrebačkoj Areni 21. ožujka, u sklopu svoje hvaljene turneje My Songs, na kojoj izvodi svoje najomiljenije pjesme, napisane tijekom slavne karijere ovog 17-ostrukog dobitnika nagrade Grammy, kako s grupom The Police, tako i kao solo izvođač.

Novi datum koncerta bit će objavljen uskoro, a sve ulaznice kupljene do sada vrijedit će i za novi koncert. Povrat novaca, za sve one neće biti u mogućnosti biti na koncertu u jesen, bit će moguć do 30 dana nakon objave novog datuma.

Pozdravljen kao “majstorska izvedba od početka do kraja”, koncert  “vodi obožavatelje na glazbeno putovanje kroz vrijeme”, s “hitovima poput “Fields of Gold”, “Shape of my Heart”, “Roxanne” i “Demolition Man” i čini jedan nezaboravan događaj”. Obožavatelji također mogu očekivati ​​i pjesme “Englishman In New York”, “Every Breath You Take”, “Message In A Bottle” i mnoge druge Stingove velike hitove.

Na turneji, Stinga će pratiti električni, rock ansambl koji uključuje Dominica Millera na gitari, Josha Freesea na bubnjevima, Rufusa Millera na gitari, Kevona Webstera na klavijaturama, Shanea Sagera na harmonici te Melissu Musique i Genea Noblea kao prateće vokale. Specijalni gost i predgrupa Stingu bit će njegov sin, glazbenik Joe Sumner.

Sting je krajem prošle godine objavio hvaljeni album The Bridge koji predstavlja različite faze i stilove iz njegove karijere bez premca i crpi inspiraciju iz žanrova kao što su rock n’ roll, jazz, klasična glazbu i folk. Napisan i snimljen u godini globalne pandemije, ova nova zbirka pjesama otkriva Stingova razmišljanja o osobnom gubitku, razdvojenosti, lockdownu i izvanrednim društvenim i političkim previranjima.

Osim zagrebačkog koncerta, odgođeni su svi europski koncerti koji su se trebali održati od 7. od 21. ožujka 2022.

 

Moglo bi Vas zanimati