19
srp
2022
Vijesti

Offline Music Festival - objavljena stanica

Ljetna pozornica Opatija

Ljetna pozornica Opatija

share

Ljetna pozornica u Opatiji, ovog će vikenda ugostiti poznata regionalna glazbena imena.

U petak i subotu, 22. i 23. srpnja u sklopu Offline Music Festivala u Opatiju stižu S.A.R.S., Goran Bare & Majke, Jura Stublić & Film, Ida Prester s bendom Lollobrigida, Bang Bang i Lu Jakelić.

Kvarnerska publika će kroz dva dana trajanja festivala moći uživati u vrhunskim izvedbama antologijskih rock pjesama, bezvremenskih klasika i regionalnih hitova. Za premijerno izdanje Offline Music Festivala objavljena je detaljna satnica, a donosimo i izjave izvođača uoči njihovih nastupa.

Za prvu večer festivala, u petak 22. srpnja, već se s nestrpljenjem iščekuje nastup jedne od najpopularnijih grupa u regiji – benda S.A.R.S.kojima će ovo biti prvi nastup u Opatiji, a sa sobom donose bogatu setlistu dobro poznatih regionalnih hitova. Istu večer nastupit će i Ida Prester s bendom Lollobrigida, koja otkriva kako „publika može očekivati dobru žurkicu – komadić dobre energije i dosta plesa“. Prema najavi, izvest će najbolje od zadnjih skoro 20 godina rada – najpoznatije pjesme Lollobrigide, kao i pjesme nastale u zadnje tri godine.

Koncertni dio prve večeri festivala otvorit će zagrebačka pop rock grupa Bang Bang, s Larom Antić u glavnoj ulozi, koja poručuje: „U Opatiju stižemo u punoj spremi, s najbržom i najglasnijom setlistom. Prema prognozi očekujemo vruću večer, ali mi definitivno nećemo štedjeti grla, instrumente ni razglas.“

Offline Music Festival

Offline Music Festival

Druga večer, subota 23. srpnja, bit će u znaku rock’n’roll energije i novovalnih nota. S gotovo sat i pol koncertnog repertoara na pozornicu stiže Goran Bare & Majke, koji će publiku provesti kroz gotovo četiri desetljeća antologijskog rock repertoara. Uz njega, pred publiku će stati i ovogodišnji dobitnik Porina za životno djelo, Jura Stublić, zajedno sa svojim bendom Film, a koncert najavljuje riječima: „Odsvirat ćemo sve naše najveće hitove. Program je energičan i uplifting, pa ga preporučujem mlađoj publici i svima koji se osjećaju mladi.“

Uz njih, drugu festivalsku koncertnu večer otvorit će Lu Jakelić, koja će se ovom prilikom publici uživo predstaviti sa svojim bendom te najaviti i novi studijski album Šesto čulo, čiju objavu možemo uskoro očekivati.

Vrata festivala obje večeri otvaraju se u 20 sati, a prije početka koncerata za finu glazbenu selekciju brinut će DJ Rea. Koncerti započinju u 20:30 sati, a detaljnu satnicu pronađite u nastavku te na društvenim mrežama festivala. Ulaznice za Offline Music Festival dostupne su u prodaji, po cijeni od 200 kn (festivalska) te 120 kn (jednodnevna), online putem Eventim.hr te na svim prodajnim mjestima sustava Eventim.

petak, 23. srpnja:
20:00 – 20:30 DJ Rea
20:30 – 21:15 Bang Bang
21:30 – 22:30 Ida Prester & Lollobrigida
22:40 – 00:10 S.A.R.S.

subota, 24. srpnja:
20:00 – 20:30 DJ Rea
20:30 – 21:15 Lu Jakelić
21:30 – 22:30 Jura Stublić & Film
22:40 – 00:10 Goran Bare & Majke

 

Moglo bi Vas zanimati