18
srp
2022
Vijesti

Šibenik i Knin uživali u svirkama mladih Rock&Off zvijezda

share

Prošlog je vikenda Rock&Off turneja zastala u šibenskom Azimutu i kninskom A3 klubu, legendarnim mjestima za alter i rock koncerte. Eric je održao samostalni koncert u petak, 15. srpnja, ispred kluba Azimut i nije krio oduševljenje svojim drugim nastupom u Šibeniku:

Večeras je stvarno bilo super ovdje u Šibeniku. Drugi put mi je da sviram u Šibeniku, no prvi put ovom sastavu i akustičnoj varijanti. Iznenađen sam publikom, nisam se nadao da će biti ovako puno i da će nakon svake pjesme biti takav aplauz. Zaista jedno prekrasno iskustvo!“

Dan kasnije čak tri izvođača Rock&Off turneje nastupilo je u klubu A3 u Kninu.  Miriiam nam je izjavila nakon svog koncerta: „Nastup u Kninu mi je prvi u sklopu turneje. Super je prošao koncert, kninska publika je iznenađujuće brojna, koncentrirana i zahvalna, obzirom na veličinu grada. Nadam se da ću imati prilike opet se vratiti u Knin!

Franu Vasiliću se nastup u Kninu također jako svidio: „Knin mi je bila treća svirka s bendom, bila je to do sada najmirnija svirka u cozy ambijentu. To mi se jako svidjelo, moja muzika je intimna i zahtjeva takav prostor. Sve u svemu,  super su mi dojmovi!“

Šiza je zatvorila večer svojim bučnim nastupom. “Večeras smo svirali u Kninu i mi smo toliko iznenađeni! Hvala publici u Kninu koji su došli na koncert, kupili majicu ili ploču, nismo očekivali takvu podršku. Hvala vam od srca!“, rekao je Bruno Antolić, pjevač i basist Šize.

Iduća stanica Rock&Off turneje je Motovun Film Festival (28.7.) gdje će nastupiti Miriiam te Koprivnica, 6. kolovoza, s koncertom Frana Vasilića.

Liburnia Film Festival na rasporedu je 19. kolovoza, dok je nastup u Samoboru odgođen za 15. listopada, za Dan grada Samobora.

Uz nastupe nominiranih u kategoriji Veliki prasak godine – Erica, Frana Vasilića, Miriiam i Šize na svakoj stanici turneje s nama je i Iskon s bogatim programom koji uključuje Iskonove glazbene poklone i zagarantirane dodatne trenutke zabave.

Za pokroviteljstvo ove turneje zaslužni su Ministarstvo kulture i medija RH, glavni sponzor Rock&Off-a Iskon, pokretač nagrade Hrvatsko društvo skladatelja te organizator Unison – Hrvatski glazbeni savez.

Moglo bi Vas zanimati