26
srp
2022
Vijesti

Dva su dana do početka Outlook Originsa u The Garden resortu u Tisnom

Outlook Origins Festival

Outlook Origins

share

Outlook Origins počinje ovog četvrtka, 28.7., i traje do utorka, 2.8. u prekrasnoj uvali The Garden Resorta u Tisnom, te na otvorenoj terasi diskoteke Barbarella’s, uz neizostavne boat i after partyje.

Outlook festival već je lani otkrio promjenu u nazivu i konceptu, pa smo tako dobili Outlook Origins, novo ime koje obećava povratak izvornim korijenima i temeljima na kojima je izgrađeno ovo najveće svjetsko slavlje sound system kulture. Outlook Origins, nakon nezaboravnog desetljeća provedenog na tvrđavi Punta Christo pored Pule, pronašao je svoj dom u prekrasnom okruženju The Garden Resorta u Tisnom.

Izvorno smješten u Petrčanima, The Garden je bio mjesto na kojem je Outlook započeo svoj put 2008. godine, a sad se festival vratio u ovo intimno okruženje kako bi proslavio sve ono što ga čini toliko jedinstvenim. Festivalski program će biti brižno odabran kako bi naglasio sve temelje koje čine Outlook: dubstep, dub, reggae, drum’n’bass, jungle i grime.

Najjeftinije regionalne festivalske i after-party ulaznice za 2022. još su uvijek dostupne, kao i smještaj.

Smješten je na dalmatinskoj obali, točnije u mjestu Tisno, The Garden Resort blagoslovljen je kristalno čistim morem, suncem i zvjezdanim nebom.

To idilično i intimno okruženje postat će nova lokacija za mnoštvo ljubitelja glazbe iz cijelog svijeta. Unutar The Garden Resorta nalaze se tri različite, ali podjednako voljene pozornice.

Pozornica na plaži, smještena je na samom rubu uvale, uz more. Na glavnoj pozornici nastupit će najveća imena festivala, a u blizini ispod krošnji drveća Olive Grove pozornica ugostit će glazbene talente u usponu. Barbarella’s, kao jedan od najzanimljivijih svjetskih klubova na otvorenom, udaljena kratku vožnju od The Garden Resorta, okupit će plesače do ranih jutarnjih sati

Outlook Origins Festival

Moglo bi Vas zanimati