22
ožu
2023
Vijesti

Organizira RatCat

Overground je novi festival na Martinskoj

Overground, novi festival na Martinskoj

Overground, novi festival na Martinskoj

share

Overground, novi boutique festival, otvara ljeto na Martinskoj koje starta sredinom srpnja.

Sezonu ljetnih glazbenih festivala na Martinskoj ove godine otvara Overground, dvodnevna smotra elektroničke glazbe koja će se u zoni šibenske zabave održati 14. i 15. srpnja, uz nastupe inozemnih i domaćih glazbenika.

Program je to šibenskog Tunela čiji će residenti PaleolitiK i NeedleDrop u noćima petka i subote predstavljati lineup i zajedno sa svojim gostima DJ-ima promovirati zvuk karakterističan za klub iz kojeg dolaze i za labele čiji će predstavnici nastupati na Martinskoj .

‘Tunel je doslovno underground, jer je ukopan u podzemlju nekadašnje vojne baze, a ljeto je više za ‘overground’ pa ćemo taj centralni vikend srpnja provesti s našom publikom pod vedrim nebom i uživati u muzici DJ-a s raznih meridijana i paralela’, najavljuju iz organizacije RatCat koja u svojoj šestoj clubbing sezoni prvi put izlaže sound Tunela ‘overground’.

Njihovi DJ-i NeedleDrop i PaleolitiK jedva čekaju upaliti motore na Martinskoj. ‘Spremamo masu dobre muzike i poseban ambijent u kojem će svima biti gušt plesati. Dobrodošli svi u Šibenik, grad muzike i odlične elektronike’, poručuju.

A Overground je zamišljen kao mali, boutique festival s mediteranskim ‘easy’ ozračjem i atmosferom koja potiče na odmor i uživanje. Posjetiteljima će na raspolaganju biti sve potrebno za nezaboravni vikend uz more pod borovima zaštićene prirodne oaze Martinske, uključujući kamp i prigodne dnevne aktivnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RatCat (@ratcat_hr)

‘Iako je sve ovo zbog muzike i onoga što se na plesnom podiju događa noću pod zvijezdama, posjetitelji će se i za vrijeme zvizdana imati čime zabavljati uz more i u hladovini Martinske. Slatke detalje objavljivat ćemo malo po malo i rajcati vas na najjače. Glavni, superstrateški cilj je zabaviti se tog vikenda kao nikada u životu, tako da će sve biti podređeno tome’, kažu iz RatCata.

Imena izvođača bit će objavljena uskoro, a za vjernu publiku čiji radari već love pozitivnu energiju i atmosferu ljetnog ‘overground’ izdanja Tunela, već su u prodaji blind#overground ulaznice po super cijeni od 12 eura za oba dana, na svim Entrio prodajnim mjestima.

Moglo bi Vas zanimati