08
lip
2022
Vijesti

Valjak i prijatelji - Preostao limitirani broj ulaznica za koncert u Areni u Puli

Aki Rahimovski Parni Valjak

Aki Rahimovski /Saša Huzjak

share

Nakon veličanstvene izvedbe u zagrebačkoj Areni, održanoj krajem ožujka ove godine, članovi benda Parni valjak ponovno će stati na pozornicu te zajedno sa svojom publikom održati koncert kojim odaju počast životu i djelu Akija Rahimovskog. Kako je već ranije najavljeno, koncert “Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći…Aki” bend će predstaviti 25. lipnja u Areni u Puli, gradu u kojem Akija pamte po velikodušnom humanitarnom radu te gdje je nagrađen i Poveljom počasnog građanina.

Gledatelji su proteklog vikenda, u subotu 4. lipnja, imali priliku prisjetiti se posebne koncertne priče koja se 26. ožujka održala u Areni u Zagrebu, budući da je snimka čitavog koncerta “Dovoljno je reći…Aki” premijerno emitirana na Prvom programu HRT-a, večer uoči rođendana Akija Rahimovskog.

Bend će 25. lipnja 2022. u Areni u Puli ponovno okupiti glazbene goste i prijatelje, uz koje će izvesti bezvremenske klasike Parnog valjka te odati počast životu jednog od najvećih rock pjevača naših prostora. Emocijama ispunjena koncertna priča doživjet će još jedno magično izdanje, ovaj put u okruženju predivnog pulskog amfiteatra, a ovo će ujedno biti i posljednja prilika doživjeti ovu posebnu izvedbu. „Nakon Pule nećemo više raditi ovakav koncert, neće biti reprize. Odmorit ćemo, sabrati se, vidjeti reakcije publike i donijeti odluke što i kako dalje”, izjavio je Husein Hasanefendić Hus prilikom gostovanja na Drugom programu Hrvatskog radija.

Otkrio je i kako koncert “Dovoljno je reći…Aki” u Puli neće biti potpuna repriza izvedbe u Zagrebu, već će biti djelomično izmijenjen, u smislu nešto drugačijeg repertoara, kao i glazbenih gostiju koji će zajedno s članovima benda Parni valjak stati na pozornicu Pulske arene.

Tijekom razgovora, uslijedilo je i pitanje koje postavlja i mnogobrojna publika iz čitave regije – što će dalje biti s Parnim valjkom, na što je Hus odgovorio: „Željeli bismo svirati, jer imam dojam da ću okopniti ako se neću baviti time, a to osjeća i čitav bend. Nama se desila posebna kemija i mislim da bi bila šteta da prestanemo. Te naše pjesme zaslužuju živjeti u izvedbama uživo, a s pjevačima ćemo vidjeti. Osnovni kriterij bit će nam vrhunska kvaliteta – ako mi zaključimo da možemo jednako kvalitetno funkcionirati, onda ćemo naći rješenje i ići ćemo dalje, ali sigurno nećemo ići ispod nivoa koji smo postavili do danas.”

Koncert “Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći…Aki” održat će se 25. lipnja 2022. u punom kapacitetu Arene u Puli, a preostao je još ograničeni broj ulaznica, i to u kategoriji partera (stajanje). Navedene ulaznice dostupne su po cijeni od 150 kn, putem sustava Eventim.hr.

Moglo bi Vas zanimati