21
lip
2022
Vijesti

Pavel najavili goste na Ljetnoj pozornici Tuškanac

Pavel

Pavel

share

Zelena oaza usred grad, Ljetna pozornica Tuškanac, uskoro će postati kulisa bezvremenskih hitova grupe Pavel koji će koncert pod otvorenim nebom održati u četvrtak, 29.6., nakon što su prošlog tjedna održali nastup i na pulskom Kaštelu. Pavel nam za zagrebački koncert pripremaju presjek iz svih faza bendova sa dosad objavljenih šest studijskih izdanja, uključujući i posljednji Ennui, a na pozornicu se nakon kraće pauze vraća i Tonka!

„Nakon jednogodišnje stanke vraćam se bendu na najbolji mogući način – na pozornici koju smo si dugo priželjkivali. Do zadnjeg trenutka nisam znala hoću li moći uopće prisustvovati koncertu, zbog obveza prema sedmomjesečnoj bebi, no evo uz pomoć obitelji sve se može. Ovaj koncert je meni simboličan povratak na pozornicu, obilježavanje početaka ljeta. Bit će to večer puna dobre energije i još bolje glazbe, veselimo se zagrebačkoj publici, a nakon koncerta fajrunt, svi na more”,  rekla je Tonka.

Osim što nastup na Tuškancu označava povratak Tonke koncertnim aktivnostima, Pavel nam priprema i posebne goste koji će im se pridružiti na zagrebačkom koncertu 29.6. Uz hitove starijeg datuma, Pavel će uživo izvesti i aktualni singl “Dani koji sjaje”, u čijoj će im se izvedbi uživo pridružiti Sanja, Marinko i Zec. Uz članove nekadašnje grupe Novi Fosili, Pavelu će se na pozornici pridružiti i Greenhouse Brass Band te klasični glazbenik i autor Matej Milošev.

Ulaznice su u pretprodaji u sustavu Eventim.hr i na prodajnim mjestima Eventima po cijeni od 100 kn, a na dan koncerta bit će u prodaji i na ulazu.

„Nemam naviku pozivati ljude na koncerte svog benda jer mislim da su ljudi ionako već stvorili mišljenje o Pavelu i ništa što ja sad napišem takvo mišljenje neće promijeniti. Mogu samo reći da ćemo se za one koji nas vole potruditi da provedu lijepu ljetnu večer na jednoj od najljepših zagrebačkih pozornica.’’ – poručio je Aljoša ususret koncertu.

 

Moglo bi Vas zanimati