11
ožu
2022
Vijesti

Dodjela nagrade Porin otvorena za javnost - ulaznice u prodaji

Porin

Porin

share

Približava se datum održavanja dodjele najveće glazbene nagrade Porin. Datum i mjesto održavanja dodjele su poznati – srce Osječko-baranjske županije – grad Osijek, 24. ožujka u dvorani Gradski vrt.

Nakon dvije pandemijske godine kada je broj posjetitelja (pa čak i glazbenika) bio ograničen, ove godine gledat ćemo dodjelu uživo na HTV1 u obliku na koji smo navikli – s velikom pozornicom, najvažnijim imenima glazbene scene i publikom.

Od danas su u prodaji ulaznice za dodjelu, putem sustava Eventim, a po cijeni od 60 kn. Ulaznice možete potražiti OVDJE.  Svi posjetitelji morat će predočiti važeću Covid potvrdu, važeći negativan test na korona virus ili potvrdu o preboljenju.

Ove godine je za statuu koju svi žele, bilo čak 260 prijavljenih albuma, 381 skladbi za Pjesmu godine, a 93 prijave za kategoriju Novi izvođač. Velik broj prijava, velik interes i velika konkurencija uoči dodjele u Osijeku 24. ožujka.

Sve ostale informacije i novosti o Porinu, Tjednu Porina koji započinje iduću subotu, 19. ožujka i ulaznicama za samu dodjelu, možete pratiti na službenim stranicama i društvenim mrežama.

Moglo bi Vas zanimati