12
ožu
2022
Daj 5

Daj 5: J.R. August, Ischariotzcky, Tidal Pull i drugi

Daj 5

Daj 5

share

Pregršt inspirativnih poruka u ovotjednih pet novih pjesama koje vam redakcija portala Glazba.hr preporučaja za obavezno slušanje.

J.R. August – “Dealing with the Pain”

Vrijeme u kojem živimo nije nimalo jednostavno. Sraz temeljnih ljudskih vrijednosti i digitalnih tehnologija… i J.R. August u novoj pjesmi koju prati teatralan spot.

Mrave brojim – “Yana brani Ukrajinu”

“Pjesma Yana brani Ukrajinu je nastala gotovo u trenutku. U stanju šoka i bijesa zbog vlastite nemoći. Izletjela je iz nas kao iz katapulta na jednoj jedinoj probi”, poručuje ekipa iz benda.

 

Tidal Pull – “Dobro jutro, Jenny Lewis”

Četiri prijatelja iz Zagreba okupljeni u bendu Tidal Pull predstavljaju treću pjesmu “Dobro jutro, Jenny Lewis”. Utemeljenitelji i ekskluzivni predstavnici “big indie” žanra, opisuju svoj zvuk kao  “glazba koju čuješ kad nađeš još pomfrita na dnu vrećice iz Meka”.

 

CAMBI. – “Innamorato”

Vokalni sastav CAMBI. prošlo je ljeto, u predivnoj trogirskoj Kuli Kamerlengo, publici pružio koncert za pamćenje, a dijelove atmosfere pretočili su u video za pjesmu “Innamorato”. Novi singl talijanska je verzija hita “Zaljubljen”, a tekst ovaj put potpisuje riječki glazbenik i producent, klavijaturist Belanovih Fiumensa, Vedran Križan.

 

Ischariotzcky – “Temper”

Ekipa talentiranih glazbenika sa samog juga Hrvatske donose novu pjesmu koja je prva najava novog albuma. Trenutna promjena ili novi početak ne znači da se stara navika neće vratiti, vodeća je poruka koju pratećim spotom poručuje javnosti.

Moglo bi Vas zanimati