11
svi
2022
Vijesti

(PREMIJERA) Borben Dallas & His Filipino Cupids: "Too Convenient"

Borben Dallas

Borben Dallas

share

Novi rock projekt na sceni, Borben Dallas & His Filipino Cupids, objavili su novi singl i spot za pjesmu “Too Convenient” koju premijerno možete preslušati na Glazba.hr portalu.

Borben Dallas je solo projekt koji za potrebe live nastupa pozove svoj bend Filipino Cupids, a trenutno ga čine Anja Tkalec (poznata po radu u bendu Punčke) na basu i Sven Stažić (član grupa Faul i Solarov) na bunjevima. Prvim singlom predstavljaju svoj umjetnički otisak energične rock glazbe kakva će se naći na albumu prvijencu koji bi trebao ugledati svjetlo dana do kraja godine.

Pjesma je snimljena u Rattus Rattus studiju u Zagrebu pod produkcijskom palicom Borne Maksana koji je ujedno i zaslužan za miks i mastering uz asistenciju Anje Tkalec. Hrvoje Nikšić snimio je melotron, Sven Stažić outro bubnjeve, dok je back vokale otpjevao Vid Hajsan.

„Spot je vješto upakirana kratka priča koja te drži na rubu sjedala! Za to su zaslužni vanserijski talenti redatelja Borne Zidarića, direktora fotografije Mateja Subotića, montažerke Dore Slakoper, producenta Luciana Merdite, asistenta redatelja Mateja Matijevića, asistenta kamere Marka Milohnića, svjetlosnih tehničara Lutve Mekića i Luke Jazića. U ulozi glumaca našli su se Tin Rožman i Giorgio Clampanelli“, izjavio je Borben Dallas.

Pjesma “Too Convinient” u izdanju izdavačke kuće Lack of Records dostupna je putem svih digitalnih glazbenih platformi.

Moglo bi Vas zanimati