11
svi
2022
Vijesti

Irena Žilić, Bad Daughter, Hram i BluVinil predvode prva imena šibenskog festivala Let's Rock

Lets Rock Festival 2022

Let's Rock Festival 2022.

share

Tijekom dva dana, 24. i 25. lipnja, u opuštenoj ljetnoj atmosferi na tri atraktivne pozornice Tvrđave sv. Mihovila izmjenjivat će se Hram, BluVinil, Bad Daughter, Rolo, Fantom, Fire in Cairo, freekind., Irena Žilić, Luul, Miriiam i Trokut.

Kao što se vidi iz popisa prvih najavljenih imena, glazbenim snagama domaće alternativne scene ove godine pridružuju se i regionalni izvođači!

Uz Bad Daughter Dunju Ercegović o čijem se upečatljivom prvom live nastupu naveliko priča, stiže i talentirani hrvatsko-slovenski rnb-soul duo freekind. te Fantom iz Beograda koji svojim melodijama publiku vodi na putovanje kroz vrijeme.

Prvi put na pozornici tvrđave ovo ljeto nastupa šibenskoj publici dobro poznata nagrađivana kantautorica Irena Žilić, a tu je i novo ime domaće indie rock scene Miriiam te odlični Fire in Cairo, četvorka koju kritika naziva prvoklasnim rock bendom, a koji su spomenutu Dunju Ercegović ugostili na drugom albumu.

Rolo i BluVinil već su se udomaćili na našim pozornicama, publika u Šibeniku odlično ih je prihvatila pa nema sumnje da će i ove godine rasturiti. Na Mihovila nam stižu i momci iz Hrama čiji je album prvijenac Bijes oduševio kritiku i publiku, a ekipa je dokazala da odlično zvuče i uživo, stoga je njihov nastup na tvrđavi definitivno među onima kojeg svi jedva čekaju– ističu iz Tvrđave kulture Šibenik.

Popisu izvođača pridružuju se Ivan Lulić koji nastupa pod umjetničkim imenom Luul, prepoznatljiv po psihodeličnom pop zvuku te eksperimentalni sastav Trokut koji na festival donosi dašak electronic jazza.

Program festivala je i ove godine podijeljen na tri pozornice na kojima će publika uživati u svirkama uz zalazak sunca na PARKing stageu, klupskom atmosferom ispod tribina, do nastupa na glavnoj ljetnoj pozornici pred tribinama za koje ove godine napokon više nema prepreka da se napune do kraja budući da se prethodne dvije godine Let’s Rock održavao pod epidemiološkim mjerama.

„Publiku na Mihovilu čekaju dva dana vrhunskih nastupa dvadesetak bendova i izvođača različitih žanrova koji trenutno spadaju među najzanimljivije u regiji. Ovo je tek prvi dio imena, ostala neće još dugo biti tajna pa ne sumnjamo da će baš svatko na Let’s Rocku pronaći nešto po svom guštu, stoga – požurite po ulaznice!“, poručuju organizatori.

Ulaznice za festival dostupne su po cijeni od 230 kuna u sustavu Eventim i na fizičkim prodajnim mjestima Tvrđave kulture Šibenik! Više informacija potražite na webu Tvrđave kulture, a sve novosti vezane uz Let’s Rock 3 pratite na službenom Instagram profilu festivala

Moglo bi Vas zanimati