23
tra
2024
Vijesti

u suradnji s norveškom produkcijskom kućom

Prijavite se na rujanski songwriting kamp na Hvaru

Songwriting kamp The Woods

share

Norveška muzička produkcijska kuća “The Woods”, u suradnji s autoricom Kristinom Kovač, krajem rujna 2024. organizira songwriting kamp u Milni na otoku Hvaru.

“The Woods” iza sebe imaju više od deset godina iskustva u organizaciji najposjećenijih autorskih glazbenih kampova za norveški izbor za Eurosong, MGP, kao i regionalnih kampova u Norveškoj, Švedskoj i Velikoj Britaniji.

Na kampu koji će se održati od 26. do 30. rujna, autori, tekstopisci, producenti i kantautori raspoređeni u timove imat će priliku zajedno stvarati muziku namijenjenu specifičnom glazbeniku/ci ili primjeni.

Osim jedinstvene lokacije u idealnom periodu godine, sudionici iz regije imate će sjajnu priliku za networking te ostvarivanje novih poznanstava i suradnje s ostalim glazbenim kreativcima iz cijele Europe, pogotovo iz skandinavskih zemalja.

U cijenu kampa ulaze smještaj u Hotelu Fortuna, kao i puni pansion tijekom trajanja kampa – više informacija, kao i formular za prijave dostupni su na službenim web stranicama.

Moglo bi Vas zanimati