04
ruj
2023
Vijesti

Reality Check

Dubravko Jagatić pokrenuo vlastitu emisiju posvećenu domaćoj sceni

share

S ciljem promoviranja nove hrvatske glazbene scene, ali i svojevrsnog vodiča kroz glazbenu scenu Hrvatske i susjedstva, glazbeni kritičar, novinar i glazbeni urednik Dubravko Jagatić pokrenuo je vlastitu emisiju Reality Check.

Riječ je o tjednoj emisiji koja će se emitirati svakog ponedjeljka u 13 sati u programu Radija 808, na desetak lokalnih radio stanica u Hrvatskoj i BiH te putem platforme Mixcloud, a premijerna epizoda stiže ovog ponedjeljka, 3. rujna.

Reality Check je vrsta infotainment programa koji je nastao iz želje i potrebe da se što veći broj hrvatskih glazbenika probije do publike, ali i da se publika putem radio stanica i raznih platformi i društvenih mreža upozna s njihovom glazbom. Dubravko Jagatić već preko 35 godina prati hrvatsku i regionalnu muzičku scenu i smatra da je ta scena izuzetno sadržajna, raznolika i uzbudljiva.

„Bez obzira na glazbene žanrove, jezik na kojem pjevaju, nečiji status, osobne interese ili trendove, u tjednom ritmu emisije Reality Check predstavljat ćemo najnovije pjesme iz Hrvatske i povremeno iz susjedstva. Bit će to svojevrsni vodič kroz scenu svima koji žele saznati kakvo je stvarno stanje na hrvatskoj glazbenoj sceni: tko puni klubove, tko ima novi singl, tko je upravo krenuo na veliku europsku turneju, tko je na putu da postane poznat širom svijeta, tko je pri kraju karijere, a čiju karijeru koja je tek počela treba pratiti”, otkriva autor i voditelj emisije.

Reality Check je nastao u produkciji Multimedijalne platforme 808 gdje će se originalno emitirati ponedjeljkom u 13:00, te reemitirati u programima lokalnih radio stanica i na Mixcloud kanalu, uz najavu emisija u tjednom ritmu putem Facebooka, Instagrama i TikToka.

Moglo bi Vas zanimati